Як виглядала Анастасія Заворотнюк до раку за часів “Моєї прекрасної няні”: в Мережу потрапили рідкісні фото Ексклюзив

"Моя прекрасна няня " Анастасія Заворотнюк - це одна з найщиріших, красивих і приємних героїнь Росії.

В руки журналістам редакції “Одна хвилина ” потрапили ексклюзивні фото, які були зроблені ще до хвороби Насті – в 2009-2010 роках.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

На жаль, вже більше року вона бореться зі страшною хворобою, і знаходиться в стані медикаментозної коми. У зв’язку з цим Анастасія Заворотнюк не з’являється на публіці, а рідні і близькі навіть не коментують її самопочуття.

Шанувальникам цікаво, як же Анастасія Заворотнюк зараз виглядає? Що з нею відбувається? І головне – чи є у неї шанси одужати і знову повернутися до звичного життя?

Прогнози незалежних медиків вельми сумні – вони запевняють, що чим більше часу людина перебуває в комі, тим менше у нього шансів одужати.

Але з огляду на оптимістичні публікації дочки Анастасії Заворотнюк Анни, шанувальники не залишають надію про те, що скоро зможуть побачити свого кумира на публіку.

Нещодавно навіть з’явилися чутки про те, що Анастасія Заворотнюк вже оговталася від страшної недуги і дала велике інтерв’ю в програмі Андрія Малахова

Поки всі з нетерпінням чекають появи Анастасії Заворотнюк на публіку. До редакції “1 хвилина ” потрапили ексклюзивні кадри того, як же актриса виглядала ще до своєї страшної хвороби за часів зйомок серіалу “Моя прекрасна няня “.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Ці фото датуються 2009-2010 роком.

Нагадаємо, в 2019 році Анастасії Заворотнюк діагностували страшну онкологічну хворобу. За попередніми даними, вона стала розвиватися після того, як Анастасія Заворотнюк в пізньому віці народила дитину, скориставшись послугами штучного запліднення.

Схожа ситуація була і у Жанни Фріске, яка отримала діагноз онкологія якраз-таки після пізньої вагітності.

Більше про життя найпопулярнішою няні Російської Федерації Анастасії Заворотнюк, про її кар’єрному зростанні, про чоловіків і хвороби ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на YouTube-каналі “1 хвилина “.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.