Найскандальніші весілля українського шоу-бізу в 2020 році – Чапкіс, Павлик, Остапчук та ще троє

2020 рік добігає кінця і вже можна починати підбивати підсумки. Сталося багато різного - і хорошого, і поганого. Але незважаючи на пандемію, життя продовжує, люди закохуються і одружуються. Хто зі знаменитостей створив сім'ю, зробивши з цього справжнє шоу.

Світова пандемія коронавірусу внесла серйозні корективи в життя багатьох людей. Пишні урочистості  були відкладені або навіть скасовані взагалі. Хоча деякі весілля знаменитостей вийшли вельми запам’ятовуються.

Першою варто назвати гучне одруження колишнього Холостяка 32-річного Микити Добриніна і 21-річної Даші Квіткової, яка стала переможницею проекту. Це було перше весілля героя шоу та учасниці.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

Красива церемонія пройшла на березі Дніпра на відкритому повітрі. Пара щедро ділилася з шанувальниками фото і відео торжества.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

***

Наступним стало весілля 53-річного Віктора Павлика, який зраджував дружині, а потім з нею розлучився через 25 Катерини Реп’яхову. Призначене на весну весілля через карантин була перенесено на серпень, а потім через смерть сина Віктора торжество скасували повністю – молоді просто розписалися.

Віктор Павлик та Катя Реп'яхова
Віктор Павлик та Катя Реп’яхова

***

Не встигли вщухнути пристрасті через Павлика, як новиною ошелешив суддя “Танців з зірками” 90-річний Григорій Чапкіс – він одружився! Дружину свою показувати не захотів, сказав, що вона людина не публічна. Про неї відомо лише, що звати її Людмила, їй 38 років (різниця 52 роки!), вона власник ювелірного салону.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

***

На початку червня пишне весілля відіграла племінниця Софії Ротару Соня Кей. 30-річна співачка вийшла заміж за хокеїста клубу “Дніпро ” Олега Петрова. Ця подія привернула увагу тим, що наречена вміло приховувала до останнього дня свій роман з Олегом і їхнє весілля стало цілковитою несподіванкою.

Соня Кей і Олег Петров
Соня Кей і Олег Петров

***

Шуму наробила і весілля екс-віагрянки, багатодітної мами, діти якої мають різних батьків, 37-річної Анни Седокової. Їй вдалося охомутать дуже завидного нареченого – 28-річного естонського баскетболіста Яніса Тіммі. Сяюча від щастя Анна нахвалитися не може розкішним кільцем з діамантом, яку їй подарував на весілля коханий.

Анна Седокова і яним Тімма
Анна Седокова і Яніс Тімма

***

Ну а найскандальнішої стала весілля ведучого Володимира Остапчука та нотаріуса Христини Гірник. І справа не стільки в самому весіллі, як в попередньому розлучення Володимира з дружиною Оленою Войченко і нескінченними скандалами навколо покинутих їм дітей. У розборки були втягнуті багато медійних персони. Але весілля відбулося.

Володимир Остапчук та Христина Гірник
Володимир Остапчук та Христина Гірник

Запам’яталася воно не тільки пишністю, але і тим, що наречений під час церемонії не зміг стримати сліз від щастя.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.