Популярні жінки, які після розлучення схудли

Для когось розлучення це привід здатися, депресувати, сховатися від усіх в чотирьох стінах і запустити себе. Для інших закінчення відносин - як ковток свіжого повітря і стимул зайнятися власним зовнішнім виглядом. Представляємо вам трійку знаменитих жінок, які помітно схудли після розставання з чоловіками.
Лоліта Мілявська

Епатажна зірка російської естради не раз згадувала про те, що їй комфортно в розмірі pluz-size. Але її нинішній зовнішній вигляд говорить про інше. Річ у тім, що співачка добряче схудла після розлучення з Дмитром Івановим. Шанувальники відзначають, що Лоліта стала виглядати набагато краще, хоча знаходяться і такі, які хвилюються за здоров’я артистки.

Олена Степаненко

Зірка скинула 40 кілограм після того, як розлучилася з Євгеном Петросяном. Нагадаємо, що пара прожила разом 33 роки. До речі, думки шанувальників розділилися. Деякі фанати пишуть чудові коментарі про те, як покращала Олена, а інші просять повернути колишню ефектну Степаненко.

Поліна Гагаріна

Співачка вийшла заміж у двадцять років за актора Петра Кислова. Поліна народила чоловікові сина Андрія, і після пологів значно поправилася. Кілька років спільного життя принесли Поліні і Петру суцільні розчарування. Спочатку вони намагалися врятувати шлюб заради хлопчика, але в підсумку все одно розлучилися. Після розставання Гагаріна скинула 30 кілограм.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як сьогодні виглядають і чим займаються актори з серіалу Coлдaти.

Нагадаємо, що стало відомо, як живе Діана Гурцька після завершення кар’єри.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.