Руда красуня Тарабарова показала, як швидко схудла після пологів: справжній сірник

Телеведуча і співачка Світлана Тарабарова, яка нещодавно народила дочку, зараз вже може похвалитися сліпучою фігурою.

У своєму Інстаграм-акаунті дівчина демонструє свої шикарні форми. Шанувальники дивуються – як вона так швидко схудла після пологів. Адже народила вона тільки у вересні, а зараз вже виглядає, як ніби і зовсім не народжувала.

Сьогодні Тарабарова нагадала своїм шанувальникам про містичну дзеркальну дату 12. 12. 2020

На фото руда телеведуча позує в одному з київських шоу-румів, де недавно у неї проходила зйомка нової реклами.

Популярна співачка і екс-учасниця шоу “Фабрика зірок ” після народження дочки випустила новий альбом

Альбом був записаний уже давно, але в планах у Світлани та її чоловіка була його презентація саме після народження малятка.

Тарабарова прославилася як раз таки після того, як взяла участь у Фабриці. Її помітили за яскраву зовнішність і мелодійний вокал, що незабаром стало справжньою візитною карткою Світлани.

Зараз вона співає виключно українською мовою. Її новий альбом “Сонечко ” також вийшов на українському.

Вона користується величезним успіхом серед українських слухачів, а її пісні потрапляють в топи всеукраїнських хіт-парадів. Однак на початку її великого сольного шляху дівчину не відразу стали сприймати як самостійну особистість.

Крім вокальної та творчої діяльності, Світлана також займається благодійністю

Вона подорожує по домівках, де живуть діти без батьків, за свої гроші робить їм презенти на святах і навіть співає, а ще проводить з дітьми різні майстер класи, зустрічі та розважальні заходи.

Народження другої дитини ніяк не вплинуло на творчі плани співачки. Світлана не збирається спочивати на лаврах, перший вихід на сцену відбувся через 2 тижні після появи малюка. Правда, гастрольний графік на 2019 рік не передбачає довгої відсутності матері вдома, оскільки дитина ще дуже малий.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.