Ольга Фреймут на одному фото показала маму і доньку Злату і поділилася своїми проблемами у вихованні

Ольга Фреймут в нашій країні відома як сувора і непідкупна ревізорша, знавець манер та етикету, бездоганна господиня, дружина і мама. А виявляється, не все так райдужно.

На одній з фан-сторінок відомої ведучої Ольги Фреймут з’явилося фото. на якому відображені три покоління жіночої половини сім’ї – мама Ольги – Алла Фреймут (за чоловіком Коник), сама Ольга і її старша дочка Злата Міттчел.

Ольга Фреймут з мамою і дочкою
Ольга Фреймут з мамою і дочкою

В супровід фото ведуча описала своє ставлення до мами. Вона розповіла, що мама її народила в 18 років і в дитинстві Ольга була дуже хворобливою дитиною. Майже весь перший рік життя мама носила дівчинку на руках і постійно з нею розмовляла, щоб відволікати. Так Ольга вже в один рік почала добре розмовляти, а з мамою вони дуже близькі до сих пір.

Ольга Фреймут в юності з мамою
Ольга Фреймут в юності з мамою

Потім Ольга перейшла на тему виховання своїх дітей. Вона поскаржилася, що зі старшою дочкою Златою вибрала неправильний метод спілкування – як з рівною подругою, а треба було – як мама з дочкою. Злата в дитинстві не знала заборон і покарань, їй дозволялося робити, що хоче.

Вона думала, що буде так як у неї з мамою, але Злата – здорова, активна дитина і тепер, коли увійшла в підлітковий вік, почалися непорозуміння і непослух. Як матері, Ользі це не подобається, і вона старається переформатувати їх з дочкою відносини, що викликає конфлікти.

Ольга Фреймут з дочкою Златою
Ольга Фреймут з дочкою Златою

Про це всім Ольга розповіла, щоб молоді батьки задумалися, як будувати відносини з дитиною з самого раннього дитинства, щоб потім не було необхідності все ламати.

Нагадаємо, що зараз Ольга заміжня за Володимиром Локотко, генеральним продюсером Нового каналу.

Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко

У пари ростуть двоє спільних дітей – син Валерій та дочка Євдокія. З ними також живе 14-річна Злата – дочка Ольги від британського громадянського чоловіка Ніла Міттчела. Ольга сама його кинула, будучи вагітною, так як зрозуміла, що у них з Нілом нічого не вийде. Вона повернулася з Лондона в Україну, стала будувати самостійне життя і домоглася помітних успіхів.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!