Розкіш для багатих: Дочка онкохворої Заворотнюк стала моделлю — перші фото вже розбурхали мережу

Більше року онкохвора Анастасія Заворотнюк не виходить в світ, зате її старша дочка Анна підтримує зв'язок з шанувальниками, причому не тільки мами, але і своїми.

Про страшний діагноз головної зірки серіалу “Моя прекрасна няня” стало відомо в травні цього року, хоча чутки про важку хворобу актриси з’явилися набагато раніше. Анастасія бореться з гліобластомою четвертої стадії — це злоякісна пухлина головного мозку, яка блокує його кровопостачання, позбавляючи життєво важливих ресурсів.

Головна небезпека захворювання в тому, що воно відрізняється швидким і агресивним перебігом, а також не має чітких меж, через що повністю видалити новоутворення хірургічним шляхом практично неможливо.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

З тих пір як в пресі з’явилися новини про госпіталізацію артистки, ніяких подробиць її стану рідні та близькі не розкривають. Нещодавно 24-річна спадкоємиця Заворотнюк вперше висловилася на тему хвороби матері, правда, дівчина лише поділилася своїми особистими переживаннями.

Крім того, Анна часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото і відео, що вона зробила і на цей раз. Так, в її стрічці з’явився пост з результатами розкішної фотосесії, на якій вона позувала в білому весільному платті з відкритим бюстом, рукавами-ліхтариками і високим розрізом на спідниці.

Її волосся укладене в об’ємні хвилі, на обличчі помітний легкий макіяж, а прикраси і бежеві босоніжки на високих підборах відмінно завершили цей витончений образ.

У підписі до публікації героїня статті попросила у підписників допомогти вибрати кращий кадр з чотирьох представлених, на що більшість коментаторів написали, що всі фотографії прекрасні.

Анастасия Заворотнюк с дочерью Анной и сыном Майклом
Анастасія Заворотнюк з дочкою Анною і сином Майклом

До слова, Анну Анастасія народила від другого чоловіка — власника московського автосалону Дмитра Стрюкова. Йому ж вона подарувала сина Майкла, йому зараз 20. Дочка Заворотнюк вивчилася в США на продюсера, де вона жила до хвороби актриси, а син вивчає право в МГІМО, хоча хоче піти по стопах матері і стати актором.

Більше новин із життя “прекрасної няні” дивіться у відео:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.