65-річна Лариса Доліна в сукні з декольте до пупка похвалилася переспілими “кокосиками”

Відома російська співачка Лариса Доліна з'явилася на врученні музичної премії "Золотий грамофон" в дуже екстравагантній сукні.

Свій творчий шлях виконавиця хіта “Погода в доме” почала з джазового стилю. Коли Ларисі було 23 роки, її помітила Алла Пугачова, яка запросила її в оркестр “Современник”. Там талант висхідної зірки розкрився на повну. Крім того, вона спробувала себе в кіно і мюзиклах.

Лариса Долина в молодости
Лариса Доліна в молодості

Треба сказати, що зараз Доліна нечасто з’являється на публічних заходах, хоча ні про який відхід зі сцени вона не заявляла. А недавній вихід артистки в світ викликав справжній фурор в мережі, причиною цього стала її сукня силуету “русалка” з декольте до пупка.

Як тільки фото в цьому образі з’явилися в соціальних мережах, користувачі відразу почали залишати коментарі — хтось критикує виконавицю, а хтось нею захоплюється:

  • “Виглядаєте приголомшливо!”;
  • “Досить лестити… Пора на відпочинок!”;
  • “Красуня. Відмінна робота доктора [пластичного хірурга]”;
  • “Граціозно!”;
  • “Ви божественні!”;
  • “Завжди у формі”.

Лариса помітно схудла і з радістю хвалиться прекрасною фігурою у відповідних нарядах. До того ж не сукнею єдиною співачка блиснула на церемонії вручення національної музичної премії “Золотий грамофон”. Вона увійшла в число лауреатів, отримала свою нагороду за хіт “По встречной” і порадувала глядачів “ВТБ-Арени” феєричним виступом.

Лариса Долина на Золотом граммофоне 2020
Лариса Доліна на Золотому грамофоні 2020

Публіка обдарувала Доліну бурхливими оплесками, а багато гостей заходу відзначили, що вона дуже покращала. Якраз до свого 65-річчя знаменитість серйозно за себе взялася, щоб виглядати чарівно.

Лариса Долина
Лариса Доліна

Крім схуднення за допомогою правильного харчування і посилених занять спортом, Лариса скористалася послугами пластичних хірургів та ін’єкційною косметологією. Хоча раніше зірка запевняла, що свій вік приймає з гідністю і не користується подібними послугами.

Лариса Долина до и после пластики
Лариса Доліна до і після пластики

Не можна не відзначити, що нерідко пристрасть до пластики погано відбивається на зовнішності і позбавляє людину індивідуальності, але експерименти героїні статті вийшли вельми вдалими. Особливо в очі кидаються практично повна відсутність зморшок і пухкі губи.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.