Мало не повилазили: екстравагантний наряд Олі Полякової викликав бурю обговорень і збурень в Мережі

Співачка і суперблондинка Оля Полякова знову вирішила відзначитися, і одягла сукню на один розмір менше.

Оля Полякова славиться своїми розкішними формами: довгі ноги, розкішне волосся, тонка талія, а головне – об’ємні стегна і бюст, які швидко стали об’єктом обожнювання публіки. Оля Полякова знає, на які частини тіла дивляться шанувальники, тому вміло їх демонструє, та ще й не приховує – на будь-якому заході готова вивалити всі свої “дари природи “.

Ось і на нагородженні “Пісня року 2020 ” Оля Полякова не була скромною: все прозоре, блискуче і помітне

Фото з заходу Оля Полякова виклала в Інстаграм. Його миттю почали обговорювати шанувальники, які розділилися на два табори. Одні стверджують, мовляв, якщо красуня, то чому б і не показати свої принади? А інші кажуть – як таке безсоромність можна так безсовісно вивалювати на публіку? Її ж діти дивляться!

“Спасибі« Музичної платформі », @kanalukraina і, звичайно ж, моїм дорогим слухачам, глядачам за цю прекрасну нагороду. Я щаслива дарувати свою творчість вам! “, – написала суперблондинка і королева ночі Оля Полякова в своєму Інстаграм-акаунті, і порадувала шанувальників видом в міні плаття.

Її “диньки ” стирчали так, що їх неможливо було не помітити. Оля Полякова, безсумнівно, стане прикрасою новорічної ночі.

До слова, Оля Полякова практично ніколи не ховає свої шикарні ноги і тендітну фігуру. Тому шанувальники часто бачать Ольгу в сукнях зі срібла, золота, в червоному латексі або навіть прозорих костюмах. Вона також не соромиться викладати знімки в таких зухвалих майже “голих ” нарядах на своїй сторінці в Інстаграм.

Наприклад, в шоу “Маска ” вона з’являлася вже і в халаті, і в короткому золотом міні, і в рокерском цибулі з “мальчачьей ” зачіскою. Така зміна іміджу пішла їй на користь – у Полякової з’явилося більше фанатів.

До слова, Оля Полякова є ведучою шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.