Заворотнюк не дозволила доньці повернутися додому. Відверте зізнання дочки артистки

Популярна актриси Анастасія Заворотнюк, яка запам'яталась глядачеві, як няня Віка у серіалі «Моя прекрасна няня», бореться з онкологічним захворюванням. Її донька Анна опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram, в якому розповіла про один із важких періодів у житті. Що сталося у сім'ї зірки, читайте у нашому матеріалі.

Як зізналася Анна, вона важко переживала переїзд до Америки, куди подалася на навчання. Спершу життя в чужій країні викликало у неї захоплення та радість. Втім, відразу після зміни місця проживання вона почувалася самотньою у великому місті.

“Зміна місця проживання – це той бар’єр, який не може подолати багато хто через страх змін та інших життєвих обставин. На початку, коли я наважилася на переїзд в Америку, мене переповнювало почуття захоплення та очікування. Але коли я прибула в Штати й усвідомила, що абсолютно одна і нікого не знаю, мене охопило неймовірне відчуття страху і паніки», – розповіла Аня.

Дівчина пригадує, як у перший день навчання в університеті подзвонила Анастасії та сказала, що хоче повернутися додому. Однак Заворотнюк застерегла доньку від необдуманого вчинку.

Анастасія Заворотнюк з донькою Анною

«Мій перший день в університеті закінчився дзвінком мамі, наповнений сльозами та проханням повернутися назад. Моя мама, неймовірно мудра жінка, попросила мене потерпіти хоча б декілька місяців і якщо мені й далі буде так само складно, то звичайно ж я повернуся”, – написала дівчина.

Відразу після дзвінка мамі у дівчини зник страх, додає Анна.

“Маленькими кроками я почала долати себе і дорослішати. Протягом другого місяця, мого перебування там я нарешті зустріла друзів. І життя відразу ж заграла іншими фарбами. Я дзвонила рідним і з захопленням розповідала про свої досягнення в навчанні та житті в цілому”, – резюмувала донька Заворотню.

 

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.