Ефектна білявка: як сьогодні живе та виглядає Ірина Круг

Зірку шансону Михайла Круга вбили в 2002 році. У нього залишилася дружина Ірина та син Олександр, якому на той момент був всього місяць. Як сьогодні живе сім'я артиста, читайте у нашому матеріалі.

Співачка Ірина Круг 29 березня відзначила свій 44-й день народження. З моменту загибелі її чоловіка минуло майже два десятки років. Тоді жінка залишилася одна із новонародженою дитиною.

Ірина Круг і Михайло Круг

У річницю трагічної загибелі чоловіка вдова опублікувала на своїй сторінці в Instagram зворушливий пост: “17 років як тебе немає з нами, страшна трагедія, яка змінила все моє життя, стільки випробувань було, сліз, немає тебе, Михайле Володимировичу, але ти завжди поруч, у моїх спогадах! Хороший, вірний, ти скеля! Дякую за все!”.

Після смерті Михайла Ірина записала дебютний альбом «Перша осінь розлуки». Його співачка випустила спільно з другом сім`ї Володимиром Бочаровим, який колись працював у тандемі з її чоловіком. Він написав кілька пісень у пам’ять про товариша та запропонував Ірині їх виконати.

Згодом Ірина завершує навчання з відзнакою у Тверському державному університеті. У цьому ж році успіх чекає на неї і у професійній діяльності. Жінка стає  лауреатом премії “Шансон року” і номінантом на “Відкриття року”.

Ірина Круг та її син Олександр

У 2006 році артистка зважується на другий шлюб, її обранцем стає підприємець Сергій Білоусов. Співачка народжує другу дитину – теж хлопчика, якого назвали Андрієм.

Ірина Круг та її чоловік Сергій Білоусов

Ірина Круг не покинула естраду, вона і досі продовжує виступати. На сьогодні в її арсеналі налічується дев’ять сольних альбомів та шість дуетних збірок. Співачка вражає своїх прихильників не лише творчістю, а й зовнішнім виглядом. Фанати відзначають, що у неї чудовий стиль та струнка фігура, а каре, яке артистка зробила кілька років тому, допомагає їй виглядати  значно молодше за свій вік.

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".