Лера Кудрявцева показала свою новорічну атмосферу: дорого-багато, на ялинці висить шматочок торта

Радіоведуча Лера Кудрявцева продемонструвала особливості своєї підготовки до самого очікуваного події будь-якого року - Різдва.

Вона прикрасила шикарну ялинку. І прибирала її не як така, а найняла спеціальних дизайнерів. Про них Лера Кудрявцева розповіла в своєму Інстаграме.

Телеведуча скористалася послугами відомої актриси, яка професійно декорує головний символ Нового року. При цьому маленька дочка Маша не змогла залишитися осторонь. Вона також приєдналася до підготовки до Різдва, поки її мама на гастролях і поїхала з дому.

Кудрявцева любить проводити багато часу вдома, тому їй важливо, щоб там було затишно і приємно проводити час

Фото дівчина вже виклала в Інстаграм-аккаунт.

Шанувальники захоплювалися таким дизайнерським рішенням з боку радіо і телеведучої. Ось що писали в коментарях:

  • Найкрасивіша ялинка; Ніколи такої не бачила, – пише katerinamazerkina
  • Як на мене недуже, занадто забито, немає стилю, багато всього, – пише batezatnatasa
  • Дуже дуже красиво …. тільки тепер при такій красі втрачається сенс пісеньки “В лесу родилась елочка ” “” … зелена була ….., – пише 55tatusa
  • Ну не знаю. Мені здається перебір з іграшками. Хоча на смак і колір, – пише kater.iljina
  • Обалденная ялинка, – пише timoshenk.olga

Нагадаємо, зараз Лера Кудрявцева перебуває в столиці Росії Москві, де знімалася в новому фільмі і була провідною “Пісні року “.

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Чоловік Лєри Кудрявцевої, залишившись вдома з дитиною один, не став кликати декораторів, як це зробила Яну Рудковська і Ксенія Бородіна. Паре допомогла оригінально прикрасити дерево Олена Ксенофонтова. Актриса вже давно захоплюється тим, що вбирає ялинки до свят.

На ялинці розмістилися, кулі, ведмеді, цукерки, барвиста різнобарвна гірлянда і навіть іграшка у вигляді шматочка торта. Досить сучасне рішення, як відповіли близькі друзі Лєри Кудрявцевої в коментарях.

Відзначимо, зараз Лера Кудрявцева переживає не дуже прості часи. Її мама довгий час була на лікуванні в Криму, потім в інших містах Росії. Зараз Лера намагається по можливості проводити час поруч з мамою.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.