Лілія Ребрик розчулила мережу зворушливим фото з дочками і чоловіком: сімейна ідилія

Українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик порадувала шанувальників новою публікацією.

Лілія Ребрик не тільки відома телеведуча і зірка телеканалу “Україна”, а й зразковою дружина і дбайлива мама. Вона виховує двох дочок – Поліну і Діану. Її чоловік – Андрій Дикий, хореограф і власник великої танцювальної студії для дітей в столиці.
Познайомилася пара на шоу “Танці з зірками”. За довгі роки спільного життя вони показали себе як ідеальну пару, в сім’ї якої панує любов, взаєморозуміння і доброта.

Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм
Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм

Лілія Ребрик є активним користувачем соціальних мереж і регулярно показує своїм фанатам свіжі знімки себе і своєї сім’ї. Цього разу телеведуча опублікувала дуже миле і зворушливе фото, на якому вона позує разом з чоловіком і дочками. Лілія і Андрій, а також їх дочки – Поліна і Діана позували у святковій передноворічній фотосесії. Сім’я постала перед камерами в однакових червоних светрах з білим зимовим принтом у вигляді сніжинок і оленів.

На обличчях як батьків, так і дітей сяяли усмішки.

Користувачі Мережі відразу ж відреагували на яскраве фото і залишили багато приємних коментарів під знімком. «Ви такі позитивні! Щасливого Нового року!!! »,« Ви дуже красива і позитивна сім’я »,« Будьте Щасливі, здорові і Кохані! З наступаючим Новим роком! »,« Яка щаслива сім’я! »,« Ви дуже красиві! Мега позитивна сім’я », – відреагували фоловери.

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик поділилася з фанатами радісною новиною – їх сім’я стала ще більше. Новим членом сім’ї стало щеня породи бішон фрізе. Цю чарівну дівчинку сімейства подарувала Настя Каменських – влітку її улюблена собака Мімі ощенилася.

За словами Лілії, ініціатором завести домашню тварину була їх старша дочка, причому вони з чоловіком вмовляли її передумати. Проте аргументи 8-річної Діани в підсумку перемогли – щоб переконати батьків взяти цуценя, вона прочитала багато ветеринарних книг і тепер знає, як правильно виховувати хвостатих.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!