Олександра Кучеренко посвітила стрункими ніжками: топ фото, які демонструють смак Дмитра Комарова

Дружина відомого тревел-журналіста Дмитра Комарова не залишається в тіні зоряного чоловіка, і теж регулярно "миготить на телевізорі ".

Також у неї є Інстаграм-аккаунт, який налічує понад 120 тисяч шанувальників. Там телеведуча шоу “Зірковий спорт ” і “33за3 ” розповідає про свого звичайного життя і, звичайно ж, публікує чимало гарних фото.

Останнім часом шанувальники стали помічати, що дружина Дмитра Комарова робить акцент на довгих ногах

Дівчина все частіше стала викладати фотографії в не дуже скромних коротких нарядах, і ось лише деякі з них.

Наприклад, ось, екстра-міні святкову сукню глибокого синього кольору не дуже вигідно виділяє бюст Олександри, зате ідеально підкреслює ноги і зростання. Дмитро Комаров точно схвалив!

Тут Олександра в шикарному обтягуючому чорній сукні підкреслила не тільки довгі ноги, але ще і осину талію, над якою довго і старанно працює в спортивному залі у вільний від роботи час.

Поки Дмитро Комаров подорожує країнами, назви яких не завжди можна вимовити з першого разу, його дружина відпочиває на українських курортах. І звідти публікує фото в теплих літніх сарафанах, демонструючи всім свої шикарні засмаглі ноги.

А на цьому фото і міні-сукні не потрібно. Комбінезон, в якому Міс України 2016 вирушила на риболовлю з чоловіком, шикарно підкреслив її фізичну форму. Недарма ж вона модель.

Нагадаємо, що дружина Дмитра Комарова Олександра Олександрівна Кучеренко чотири роки тому отримала престижний титул «Міс Україна 2016». Однак основний її рід діяльності – не моделинг, а журналістика. Веде рубрику спорту на каналі ICTV і курирує проект «Наставництво» в рамках допомоги дітям, які залишилися без батьківського піклування.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.