5-річний син Влада Ями видав велику сімейну таємницю – назвав ім’я своєї майбутньої сестрички

Особисте життя знаменитостей дуже цікавить шанувальників, а їм це тільки і треба. Благо, інтернет і соцмережі дозволяють ділити найцікавішими моментами і фото.

Зоряні діти, як і всі інші в цьому світі, з нетерпінням чекають Новорічні та Різдвяні свята і, звичайно, пишуть листи святому Миколаю і Діду Морозу.

У багатьох інтерв’ю зоряного хореографа Влада Ями він ділився своїми планами на майбутнє – деякі з них прямо стосуються його сім’ї та відносин з дружиною. Так журналістам давно стало відомо, що танцюрист і його дружина Лілія мріють про ще одну дитину – на цей раз їм хочеться дівчинку, адже чарівний синочок Леон вже підростає.

Сім'я Влада Ями в Новорічної фотосесії
Сім’я Влада Ями в Новорічної фотосесії

І ось, нещодавня інформація від знаменитостей натякає на те, що скоро можна очікувати поповнення – проговорився якраз хлопчик.

Так в соціальних мережах Ліліани з’явився пост з цікавим змістом – вона виставила в Інстаграм знімок листи сина до Діда Мороза. Листівку хлопчик зробив на заняттях в садочку, куди ходить п’ятирічний Леон. Він вирішив порадувати батьків і написав багато приємних слів їм, які зворушили обох батьків.

Лист сина Влада Ями Дідові Морозу, написане з його слів вихователькою дитячого садка
Лист сина Влада Ями Дідові Морозу, написане з його слів вихователькою дитячого садка

На фото можна побачити не тільки зворушливі рядки, але і загадковий шматочок тексту – мовляв, “хочу, щоб у мене з’явилася сестричка Варвара”.

 ""

З цього випливає, що в сімействі як мінімум визначилися з ім’ям майбутньої доньки – або Лео вибрав ім’я дівчинці сам. Але навряд чи 5-річний хлопчик міг додуматися до такого.

Виходячи з того, що обидва батьки не проти, цілком ймовірно, що малятко вже на підході – і ця тема багато обговорюється в родині Ями. Так що передплатники в коментарях почали не тільки розчулюватися красивій листівці, але питати, або вітати з можливою вагітністю Лілію. Самого підтвердження від дружини Влада поки немає, але цілком може бути, що незабаром вони повідомлять цю радісну новину з чоловіком разом.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.