Як Маша Єфросиніна переносить Ковід-19: мішки під очима і втомлений погляд

Телеведуча Маша Єфросиніна теж "попалася на модну прийом " - у неї напередодні діагностували китайський вірус.

Зараз дівчина знаходиться на самоізоляції, і розповідає у себе в Інстаграм наскільки складно переносить цю хворобу.

У понеділок вранці Єфросиніна опублікувала фото з ліжка – на знімку вона лежить на подушці, на обличчі взагалі немає макіяжу, під втомленими очима видно мішки.

Єфросиніна показала, наскільки важко їй дається Ковід-19

“Друзі, Дякую за всі ваші теплі повідомлення! Ви не уявляєте, як вони допомагають! Люблю вас! “, – написала блогерша і телеведуча.

У коментарях до публікації артистки їй написали відгуки з побажаннями якнайшвидшого одужання.

“Захворіли з Вами в один день .. лежу, стан ніби трактор їздить. А воно й на краще !!! Марія)) це дуже символічно захворіти перед нг. Залишимо все погане в році, що минає і зустрінемо новий етап з новими силами !! ! “, – пише користувач з ніком valery_radetskaya.

“Машенька одужуйте скоріше! Ваш позитив, енергія і гумор дуже потрібні всім! “, – пише фоловерів з нік-нейм vikavikuli4ka.

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Телеведуча, волонтер, автор соціального проекту з благодійності. Практично всю свою кар’єру виступала за підтримку людей, які страждають від насильства в сім’ї, є послом ООН проти насильства в Україні. У неї є свій Ютуб-проект “Іспит “, куди Єфросиніна запрошує іменитих гостей і розкриває їх особисті секрети, про які не прийнято говорити на публіку.

У Інстаграм-акаунті Маша висвітлює своє життя, показує дочку і сина, чоловіка, закадровий життя.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.