Зоряні забобони. Хто зі знаменитостей носить червону нитку на зап’ясті

Зірки теж люди, і в них також є свої таргани в голові. Багато з них вірять в силу ритуалів і талісманів. Деякі - бояться «важкого» погляду і "причини". Ми зібрали список українських селебрітіс, які були помічені з червоною ниткою на зап'ясті.
Віктор Бронюк

Лідер групи «Тік» зізнався, що носить червону нитку. Правда, побачити її на руці артиста можна не завжди. Її він одягає в важкі енергетичні періоди, пояснює зірка.

Ольга Горбачова

Ольга Горбачова також не приховує, що вірить в позитивний ефект від такого аксесуара. “На мені можуть бути красиві сукні, багато прикрас, але ваш погляд зачепиться за цю червону нитку, і можливо, вона зупинить якісь негативні помисли”, – поділилася якось в ефірі шоу “Ранок з Україною ” Ольга Горбачова.

Світлана Тарабарова

Співачка Світлана Тарабарова каже, що червона нитка допомагає втілювати в реальність мрії. Така думка має історичне підгрунтя, адже ще древні слов’яни вірили, що вона здатна привернути щастя, везіння і гроші. “Це візуалізація своїх бажань. Якщо людина щось побажала і зав’язала в ту ниточку, вона постійно пам’ятає про свою мрію і не йде від неї. Це круто”, – розповіла зірка.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.