Що спільного між Татусевими доньками і Крістіаном Греєм

Ірландський актор Джеймі Дорнан став популярним після того, як виконав головну роль у фільмі «П'ятдесят відтінків сірого». Про особисте життя зірки читайте в нашому матеріалі.

Джеймі Дорнан в звичайному житті зразковий сім’янин. Він одружений – його дружину звуть Амелія Уорнер. Вона – англійська актриса, співачка і композитор. Пара виховує трьох дітей.

Джеймі Дорнан c Подружжя

Старшій дочці в цьому році має виповнитися 7 років. Амелія народила Далсі через півтора роки після весілля. Зоряного батька не раз ловили папараці разом з донькою. На знімках можна побачити, наскільки Джеймі любить свою дочку.

Джеймі Дорнан з сім’єю

У пари є ще дві доньки. Елве зараз чотири, а наймолодшій Альберті близько року. Амелія народила її навесні 2019. Такими темпами Дорнан недалеко втік від головного героя серіалу «Татусеві дочки».

Джеймі Дорнан зі старшою донькою

Нагадаємо, що, крім «П’ятдесят відтінків сірого», ірландський актор також знімався у фільмах: «Марія-Антуанетта», «Дев’ята життя Луї Дракса» та інші.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.