Найкрасивіша і сумна історія любові 21 століття: чому Анджеліна Джолі і Бред Пітт тепер ворогують

Ще п'ять років тому ніхто б подумати не міг, що між зірками Анджеліною Джолі і Бредом Піттом незабаром почнеться розлад.

Джолі і Пітта їх називали ідеальною парою Голлівуду, адже обидва – не тільки секс-символи свого покоління, а й щасливе подружжя. До відомої пари завжди були звернені камери папараці, а новини про чергове усиновлення зворушували публіку. Адже коли артисти не тільки талановиті, а ще й відрізняються великим добрим серцем – це завжди здається казкою наяву, за якою цікаво і приємно спостерігати.

Пара Джлі і Пітт була визнана найкрасивішою в світі
Пара Джолі і Пітт була визнана найкрасивішою в світі

Полум’яний роман між двома акторами закрутився, як годиться, на знімальному майданчику – фільм “Містер і Місіс Сміт”, де Пітт і Джолі зіграли одружених спецагентів, виявився пророчим. Після виходу в прокат преса все частіше спекулювала навколо відносин між партнерами по фільму, але в той раз вони виявилася праві. Бред Пітт, незважаючи на те, що він тоді був одружений з Дженніфер Еністон, закохався в Джолі і вирішив піти з сім’ї.

Кадр з фільму Містер і Місіс Сміт
Кадр з фільму Містер і Місіс Сміт

2005 рік пройшов для цього любовного трикутника нелегко – драматичний розлучення з Еністон, слава “розлучниці” для Джолі і загальний осуд Пітта створили багато проблем для пари. Але їх любов витримала цей іспит, і вже до кінця року вони з’їхалися, щоб створити свою сім’ю. У 2006 році найбільш обговорюваний дует Голлівуду порадував шанувальників новиною про появу спільної дитини – дівчинки Шайло з Намібії, а вже в 2008 сама Джолі народила двійнят.

Шестеро дітей і Анджеліна Джолі
Шестеро дітей і Анджеліна Джолі

В цей же час почалися проблеми в житті Джолі – її мама померла в 2007 році, після чого актриса кілька років страждала від депресії і сильно схудла. Зрештою, тривалі страждання привели до того, що на тлі стресу лікарі діагностували у неї високий ризик розвитку раку молочної залози. Їй довелося піти на мастектомію. Бред Пітт, з яким вона весь цей час перебувала в цивільному шлюбі, підтримував її в ці нелегкі часи і залишався поруч. Офіційно пара побралася тільки в 2013 році.

Весільне фото Анджеліни Джлі і Бреда Пітта
Весільне фото Анджеліни Джлі і Бреда Пітта

Кілька років вони жили разом в розкішному особняку зі своїми численними дітьми і радували публіку спільними появами – ось цей союз точно здавався міцним і непохитним. Але абсолютно несподівано для всіх в 2016 стало відомо про розлучення Анджеліни і Бреда – мовляв, після тривалих сварок актриса подала заяву на розірвання шлюбу. Ця новина шокувала багатьох їхніх колег по Голлівуду, адже ніяких передумов вони не бачили. Проте, розлучення відбулося, і плітки навколо ймовірних причин виявилися правдивими.

Особняк Анджеліни Джолі в передмісті Лос-Анджелеса
Особняк Анджеліни Джолі в передмісті Лос-Анджелеса

Як виявилося, важкі часи все-таки похитнули взаєморозуміння в парі – після операції у Джолі з’явилися комплекси, на тлі яких у відносинах з Піттом з’явився холод, а він став шукати жіночої любові і краси на стороні, через що у партнерки з’явилися проблеми з параноєю і ревнощами. Ніхто в парі більше не відчував себе потрібним і улюбленим. Від такої нещасної сімейному житті актор почав випивати, це ще більше відштовхнуло Анджеліну – це і стало останньою краплею для їх відносин.

Анджелііна Джолі і Бред Пітт
Анджелііна Джолі і Бред Пітт

Суд навколо поділу майна і опіки над дітьми йде до сих пір – наявність цілих шістьох спадкоємців робить ситуацію дуже непростий, і старші діти, всупереч бажанню Джолі, вважали за краще б жити з батьком. Самі колишні партнери підтримують відсторонені, але неагресивні відносини один до одного. Вони час від часу зустрічаються заради спокою дітей і навіть провели один відпустку разом. Чи означає це, що є шанси на возз’єднання – поки не зрозуміло, але Пітт уже давно кинув пити, і кажуть, що він це зробив саме заради примирення з Джолі. Сама актриса поки ніяк не коментує такий вчинок.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.