У зірок теж є битовуха: Тіна Кароль довела, що вона не тільки найкраща співачка, але і хороша господиня

Незрівнянна Тіна Кароль в рік, що минає 2020 рік встигла стільки багато зробити, що багатьом і не снилося. Але є у неї самий-самий головний пріоритет - це син Веніамін.

Якщо перерахувати всі досягнення Тіни Кароль за дуже складний для артистів 2020 рік, то вона зробила майже неможливе. Артистка відсвяткувала 15-річний ювілей на сцені, до якого підготувала великий концерт.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Вона випустила новий альбом “Знайти своїх”, який отримав звання “Кращий альбом року” за версією Culture Music Awards. Від них також була номінована і виграла премію “Артист року”. Співачка стала обличчям обкладинки журналу Vogue, присвяченого українським жінкам.

Перші три пісні з альбому потрапили в кліп-трилогію, який став справжнім проривом в українському шоу-бізнесі.

Тіна Кароль в кліпі Знайти своїх
Тіна Кароль в кліпі Знайти своїх

Завдяки активності в соцмережах співачці вдалося креативно прорекламувати свої досягнення, результатом чого стало відкриття іменної зірки на Алеї слави в Києві.

Тіна Кароль у іменної зірки
Тіна Кароль у іменної зірки

А ще Тіна стала успішно розвивати свою іменну торговую марку. У неї вже є духи її імені, лінійка молодіжного одягу, вишукана колекція шовкових хусток в подарунковій упаковці, ювелірні прикраси, дизайн яких створено разом з компаніями Укрзолото.

І колекція взуття, розроблена разом з дизайнером Аліною Качоровський.

Взуття від Тіна Кароль
Взуття від Тіна Кароль

Крім привабливого зовнішнього вигляду, модної колірної гами, зручної конструкції, була розроблена і вельми оригінальна рекламна кампанія для презентації цієї колекції.

Тіна, як головна особа бренду, “подавала” туфельку на блюді, вибирала їх з холодильника.

Реклама туфельок і сумок Тіною Кароль
Реклама туфельок і сумок Тіною Кароль

А ще – займалася іншими побутовими справами, наприклад, гладила цієї туфелькою. Шанувальникам співачка дуже сподобався такий неординарний підхід.

Но главное для певицы – ее сын Вениамин, с которым в этом году она провела много времени.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!