Вічно вагітні: зіркові красуні, яких весь час підозрюють в вагітності, а вони вперто не народжують

Від кого в 2020 році чекали поповнення в сімействі, але довгоочікуваного дитини так і не з'явилося? Ось 5 зірок, які подавали натяки на цікаве положення.

У ЗМІ часто з’являються чутки про вагітність чергової зірки – досить надягти не найвдаліший плаття або давно не з’являтися на публіці, як журналісти вже шукають батька майбутньої дитини серед кавалерів знаменитості. Особисте життя відомих представників шоу-бізнесу завжди була актуальним предметом для суперечки.

Настя Каменських

Уже кілька років NK знають не тільки як українську співачку, а й як дружину репера Потапа – в зв’язку з новим сімейним станом від зоряної пари щосили очікують спадкоємця або спадкоємицю. Так як кар’єра обох на зльоті, малоймовірно, що Настя добровільно піде в декрет прямо зараз.

Настя Каменських
Настя Каменських

Але її жіночна фігура, захована за модним одягом овер-сайз і коливання ваги часто викликають підозри.

Надя Дорофєєва

Ця молода артистка теж потрапила під вплив трендів – і раптово замість коротеньких спідничок почала носити закриті балахони, сукні, багатошарові наряди. Такі образи Дорофеєвої здивували фанатів, в той час як журналісти відразу почали пояснювати, звідки взявся такий перехід: очевидно, що Надя просто вагітна.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Але початок сольної кар’єри і тривалий ВІДСУТНІСТЬ змін спростували ці чутки.

Тіна Кароль

Варто було блондинці потрапити в центр улюбленого глядачами роману з Даном Баланом, майже у всіх статтях про неї в мережі обговорюються їхні стосунки – в тому числі і “майбутнє весілля” або “радісну новину для молдавського татка”. Знову весела і життєрадісна Тіна нічого не відповідає на плітки, з чого можна зробити висновок, що вони її не дратують.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Тим не менш, вони все-таки поки офіційно не разом, і дитину ніякого, відповідно, не планують.

Ані Лорак

Багато говорили, що українсько-російська співачка знову виходить заміж, шанувальникам її творчості аж надто підозрілими видалися обтягуючі сукні, в яких видно кругленький животик. В принципі, через весілля з народженням дитини проблем з’явитися не повинно було, так що публіка зраділа і стала вітати її.

Ані Лорак
Ані Лорак

Але все-таки, за словами самої Лорак, поки рано. Ні весілля, ні нової дитини у зірки не очікується.

Лідія Таран

Українська телеведуча і колишня цивільна дружина Андрія Доманського викликала чутки про вагітність нової фотографією, яку виставила буквально днями – на новорічному знімку біля ялинки на ній об’ємна піжама. Але фасон, на жаль, зіграв з нею злий жарт, і фігура в області живота виглядає не кращим чином – немов вона на ранніх термінах вагітності.

Лідія Таран
Лідія Таран

Але у відповідь на коментарі з таким змістом Лідія тільки відповіла, що не знаходиться зараз в положенні.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.