Дочка хворої на рак актриси Анастасії Заворотнюк Анна похвалилася татуюванням в секретному місці

Через кілька днів (14 січня 2021 роки) старшої дочки актриси Анастасії Заовротнюк Ганні виповнився 25 років. Як живе дівчина сьогодні?

В останніх числах листопада минулого року Анна залишила будинок мами в підмосковному селищі Крекшино і перебралася до Москви. У неї з’явилися власні апартаменти, що складаються з вітальні, суміщеної з їдальнею і кухнею, спальні та величезною ванною. Меблів ще практично немає, Анна набуватиме їх в міру надходження коштів.

Нова квартира Анни Заворотнюк
Нова квартира Анни Заворотнюк
Нова квартира Анни Заворотнюк
Нова квартира Анни Заворотнюк

До цього дівчина жила в заміському особняку своєї мами разом з вітчимом Петром Чернишовим, молодшим братом Майклом і сестричкою Мілою.

Раніше Ганна часто скаржилася своїм передплатникам в Інстаграмі, а їх там вже 146 тисяч, що 2020 рік для неї був мега-складний. По-перше, це хвороба мами, відомої актриси Анастасії Заворотнюк. Цілий рік всіма улюблена няня Віка лікувалася від гіобластоми – агресивної пухлини мозку, від якої померли Жанна Фріске, Михайло Задорнов, Дмитро Хворостовський та інші знаменитості.

Анна Заворотнюк-Стрюкова
Анна Заворотнюк-Стрюкова

Анастасію лікували в кращих клініках Москви, в США – з експериментального протоколу. Зараз вона, за останніми відомостями, вдома – в своєму розкішному особняку в Крекшіно, в колі сім’ї. Неясно, чи то Анастасії дійсно стало краще, або ж вона вже відмовилася від лікування. Її чоловік Петро Чернишов працює з ранку до ночі, щоб в сім’ю прийшли гроші, всі заощадження вже з’їло лікування і оплата боргів. Ніяких коментарів про стан мами Анна не робить.

По-друге, через пандемію і мами Анна змушена була повернутися з США до Росії. Там вона вчилася і будувала свою модельну кар’єру, але як поїхала, все втратила. Тепер пробує почати спочатку, вже в Москві.

Російська аудиторія реагує на перфоманси Анни по-різному. Молодь її підтримує. Сучасний образ Снігуроньки і дитячі спогади Анни сподобалися всім.

Анна Заворотнюк-Стрюкова
Анна Заворотнюк-Стрюкова

А ось відео з татуюванням зацінили мало. Деякі підписчики відкрито сказали, що ганьба вертіти попою на весь світ, коли матері потрібна підтримка. Анна не звертає увагу на такі коментарі.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.