Колишній чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю – точна копія співачки, навіть зачіска така ж

Красиві історії кохання часто закінчуються розчаруванням і розставанням. У 2020 це трапилося і з Ані Лорак - однієї з найбільш відомих співачок в Україні та Росії.

Більше 10-ти років тому всіх шанувальників молодої, красивої і дуже талановитої співачки Ані Лорак вразила звістка, що українка виходить заміж за турецького бізнесмена. Кароліна тоді нарвалася на злу критику і несприйняття – чому турок? Невже в Україні або Росії не знайшлося гідного претендента на її серце і руку? Але серцю не накажеш, дівчина закохалася по-справжньому в спекотного південного красеня і пара зіграла пишне весілля 21 серпня 2009 року.

Весілля Ані Лорак в Україні
Весілля Ані Лорак в Україні
Так ні Лорак виглядала на турецькому весіллі
Так Ані Лорак виглядала на турецькому весіллі

Після цього молодий чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу перебрався до Києва, щоб бути разом з дружиною. А 9 червня 2011 у них народилася дочка, яку назвали Софією. Повне ім’я дівчинки Софія Муратівна Налчаджиоглу, що не Софія Лорак, як багато хто думає. До речі, в паспорті співачки теж стоїть її справжнє ім’я – Кароліна Куєк, вона не змінила прізвище після заміжжя.

Ані Лорак з донькою Софією
Ані Лорак з донькою Софією

Біографія чоловіка Ані Лорак нічим особливим не примітна. Син небагатих батьків після смерті батька замінив його ще будучи школярем – він шукав будь-які способи, щоб заробити на сім’ю – маму і трьох молодших сестричок. Можливо, важке дитинство і стало точкою зіткнення, що об’єднала серця. Хлопцеві пощастило, так як у його сім’ї з’явився багатий покровитель, якого розчулила історія юнака, звалив на себе весь чоловічий вантаж. Той чоловік і запропонував Мурату добре оплачувану посаду менеджера мережі елітних готелів, де він з Лорак і познайомився під час її відпочинку.

Мурат і Ані Лорак
Мурат і Ані Лорак

Закохана пара зіграла два весілля – простіше в Україні, а в Туреччині Мурат закотив шикарне торжество. А вже на 5-6 роках спільного життя з’явилися перші про зради Мурата, який став жити на дві країни.

Як результат, скандальне розлучення Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком-красенем став топовою темою на стику 2019 і 2020 року. Після 10 років шлюбу співачка не витримала відкритих зрад чоловіка і в грудня 2019 подала на розлучення. Чоловік Ані Лорак на фото попався в нічному клубі в обнімочку з відомою тусовщицею і ескортницею Яною Бєляєвою, а потім відвідувачі караоке злили в Мережу відео, як парочка дуже близько спілкувалася і пішла разом.

Яна Бєляєва, яка стала причиною розлучення Ані Лорак з чоловіком
Яна Бєляєва, яка стала причиною розлучення Ані Лорак з чоловіком

Для Ані Лорак зрада чоловіка з дівчиною, яка їй в підметки не годиться, виявилася останньою краплею в чаші терпіння. Сам Мурат не хотів руйнувати сім’ю заради дочки, але Ані Лорак колишній чоловік так набрид своїми швидкоплинними зв’язками з ким попало, що на примирення вона не пішла і в січні вони оформили офіційне розлучення.

Ані Лорак дуже важко пережила розлучення
Ані Лорак дуже важко пережила розлучення

Після скандалу, про який кілька місяців говорили всі, кому не лінь, чоловік Ані Лорак Мурат поїхав з України на батьківщину до Туреччини і деякий час зник з поля зору.

А в червні 2020 року, коли у Мурата був 43-й день народження, він показав свою нову кохану – дівчину на ім’я Лілія. Про неї відомо лише те, що вона родом з Одеси, живе в Києві і займається макіяжем.

Нова пасія Мурата
Нова пасія Мурата

Шанувальники Ані Лорак, яка перебралася до Москви і стала топовою російською співачкою, звернули увагу, що молода дівчина дуже схожа на колишню дружину Мурата, але виглядає не так вражаюче. А якщо врахувати, що Лорак 41 рік, а Лілії немає ще й 25-ти, то вона програє точно.

 "" "" ""

Перед Новим 2 021 роком Ані Лорак поділилася фото її успіхів, а ось Інстаграм чоловіка показав, що Мурат повіз свою нову пасію в Туреччину – знайомити з родичами?

Мурат Налчаджиоглу з новою обраницею
Мурат Налчаджиоглу з новою обраницею

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.