Без Тіни холодно і погано: Дан Балан далеко від улюбленої покрився льодом і трохи зовсім не замерз

Відомий молдавський співак Дан Балан відмовився брати участь в якості судді шоу "Голос-11", але Україна не забуває, навідується до Києва і спілкується через соцмережі.

З поваги до своїх численних шанувальників в країнах колишнього СНД всі свої пости в Інстаграмі і інших соцмережах він обов’язково дублює російською мовою. І хоча у нього на батьківщині, в Молдові, віруючі дотримуються західного обряду християнства, Дан привітав усіх і з православним Різдвом.

Для цього він вибрав оригінальне зимове фото – в теплій шапці, а перед обличчям – замерзлі крижані візерунки.

Дан Балан - нове фото
Дан Балан – нове фото

Знімок співак супроводжував таким посланням:

Пост Дана Балана (скрін)
Пост Дана Балана (скрін)

Українські шанувальники співака і Тіни Кароль були дуже розчаровані, що Дан не братиме участі в новому сезоні пісенного шоу. Вони сподівалися на продовження романтичної історії, вже третій рік інтригуючої всю країну – є між ними іскра або це просто гра для піару.

Як показує те, що відбувається, зараз Дан і Тіна практично не спілкуються. Хоча вони отримали приз за кращу колаборації 2020 року – спільну пісню “Помнишь”.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

А коли Дан приїжджав в Україну для виступу в фіналі “Танців з зірками”, то за лаштунками з Тіною навіть не спілкувався. Катя Осадча запитала його, чи дивився він ефіри “Танців”, Дан відповів, що вмикав телевізор тільки щоб подивитися, в якому вбранні Тіна, яка була ведучою, з’являлася на сцені. А так він був дуже зайнятий – буквально днями має відбутися прем’єра нового кліпу на пісню “Дышат о любви”, яку він заспівав разом з Індірою Едільбаевою.

Дан Балан і Індіра Едільбаева
Дан Балан і Індіра Едільбаева

Відразу пішли чутки про їхній роман, але дівчина їх спростувала, сказавши, що у неї на батьківщині є молода людина, а в соцмережах виставила статус “закохана”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.