Лідія Таран засвітилася на відпочинку з дочкою від Доманського та з іншим невідомим чоловіком: сім’я в зборі

Відома українська телеведуча Лідія Таран найближчим часом в ефірі ТСН не з'явиться. Все тому, що зірка 1+1 вирушила на відпочинок з донькою і новим супутником.

Офіційно заміжньою Лідія ще не була ні разу, але в ролі мами вона вже встигла реалізуватися. У героїні нашої сьогоднішньої статті підростає дочка Василина, яку вона народила від шоумена Андрія Доманського. Пара кілька років прожила в цивільному шлюбі, але походу в ЗАГС так і не відбулося.

Коли їх загальна спадкоємиця була ще маленька, ведучий пішов від Таран до іншої. З тих самих пір їх не пов’язує нічого, крім Василини.

Андрій Доманський, Лідія Таран і їх спільна дочка Василина
Андрій Доманський, Лідія Таран і їх спільна дочка Василина

Якщо Андрій зумів налагодити своє особисте життя, то Лідія всі ці роки перебуває в статусі холостячки. Як вона сама розповідала в одному з останніх великих інтерв’ю, нормальні чоловіки до неї підходити бояться, адже з екранів телевізорів вона здається досить суворою.

Лидия Таран в студии ТСН
Лідія Таран в студії ТСН

Втім, не виключено, що з недавніх пір все змінилося, адже на нових фото журналістки в Instagram в кадрі разом з нею і дочкою з’явився незнайомий публіці чоловік.

Скриншот из Инстаграм Лидии Таран
Скріншот з Інстаграм Лідії Таран

Так, у себе в Insta-стрічці Лідія поділилася знімками з відпустки в засніжених горах Туреччини — зірка любить активний відпочинок. На одному з кадрів, крім Таран і Василини, в об’єктив камери потрапив ймовірний обранець теледіви, хоча його імені вона не називає.

У підписі до публікації ведуча з гумором зазначила, що не повезла доньку у спекотний Єгипет, тому що вона все ще не зносила лижі. Коментатори не стали мовчати:

  • “Знову в горах? А я чекала вас в новинах”;
  • “Отримайте і за мене хороші враження на шаленій швидкості! І засмагніть!”;
  • “Гарного відпочинку!”;
  • “Ви така приємна і світла людина”;
  • “Краща у світі з жінок!”, — пишуть користувачі.
Комментарии под постом Лидии
Коментарі під постом Лідії

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.