Перекроїла себе повністю: кинута Петросяном Олена Степаненко витратила майже мільйон на пластику

Колишня дружина Євгенія Петросяна після розлучення опинилася в скрутному становищі - ніби й грошей відсудила чимало, а вся увага екс-чоловікові і його молодій дружині.

Ні для кого не секрет, що старіючі зірки дуже бояться втратити свою славу, через що їм доводиться витрачати величезні гонорари на омолоджуючі процедури – ніхто так не фінансує косметологію і пластичну хірургію, так йде покоління шоу-бізнесу. Такий стан речей нормально і для країн зарубіжжя, і для вітчизняної естради, розрізняються лише ціни на процедури. Однією з місцевих знаменитостей, якій довелося віддати цілий статок на “повернення колишньої краси “, виявилася гумористка Олена Степаненко.

 ""
Колишня дружина Євгенія Петросяна після розлучення опинилася в скрутному становищі – її ім’я все ще перебуває в тіні чоловіка, стара епоха коміків пішла разом з молодістю, черги з молодих залицяльників не спостерігається. Жінці такий стан речей не сподобалося, так що спочатку вона стрімко схудла (мінус 46 кг), а пізніше почала підтягувати обвислу шкіру, вже нееластичну через вік.

Олена Степаненко до і після схуднення
Олена Степаненко до і після схуднення

Ліпосакція і інші процедури обійшлися в мінімум 150 тисяч рублів (47 тис. грн). Плюс – тренування за індивідуальною програмою – ще 100 тисяч (38 тис. грн).

Олена Степаненко при чоловікові і зараз
Олена Степаненко при чоловікові і зараз

І нехай виглядати Олена стала правда краще, через косметологічні втручання її обличчя втратило рухливість – і кар’єра опинилася в ще більш скрутному становищі.

За підсумком справи, Степаненко довелося витрачатися на “перероблення” обличчя знову – щоб відновити акторські здібності хоч трохи. Все це вилилося в цілих чотири операції тільки на обличчі, а ще ж не раз доводилося “працювати” над тілом в кабінеті пластичного хірурга. Блефаропластика обійшлася артистці в 200 тисяч рублів, підтяжка обличчя, підборіддя і інших “мішків” – не менше 500 тисяч в сумі.

Пластика особи Олени Степаненко
Пластика особи Олени Степаненко

Виходить, що повернення минулої молодості обійшлося Олені майже в мільйон – і це ще не фінальна сума, адже для підтримки виду потрібно витрачатися на допоміжні процедури. Крім того, в майбутньому артистка може захотіти ще щось в собі змінити або “поліпшити”.

У колишні часи заробити на такі зміни вона б змогла без проблем (всього за 1-2 виступи), але за часів кризи і зміни лідерів сцени невідомо, чи окупляться такі вкладення.

Ну. а Тетяна Брухунова все красивіше і красивіше – вона в розквіті жіночої краси.

Тетяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Тут Петросяна можна навіть зрозуміти.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.