Не построили счастья на чужом несчастье: Заворотнюк, Асмус, Бужинская и другие звезды, отбившие чужих мужей

Тільки за останні 10-15 років можна знайти цілий список прикладів, коли відомий чоловік кинув сім'ю заради довгоногої колеги або зовсім не зіркової партнерки.

У сфері шоу-бізнесу непоодинокі випадки, коли солідний продюсер або велелюбний артист після довгих років шлюбу змінює дружину – найчастіше новою супутницею стає молода і перспективна дівчина, «звабити» свого знаменитого спонсора. Публіка таких панянок не особливо любить, називаючи «розлучниці» і «вертихвістки». Але явище продовжує існувати і набирає обертів. Хто вони – нові пасії колись зразкових сім’янинів?

Анастасія Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк розбила сім'ю Сергія Жигунова
Анастасія Заворотнюк розбила сім’ю Сергія Жигунова

Колись серіал «Моя прекрасна няня» подарував глядачам не тільки красиву пару Вікі і Максима Шаталіна, але і неоднозначну тему для розмови – у виконавців головних ролей зав’язався роман і в реальному житті. Перешкодою загального щастя стало наявність подружжя і дітей у обох партнерів: Жигунова довелося кинути Віру Новикову з двома дівчатками, а Заворотнюк пішла від Дмитра Стрюкова і двох дочок, так що скандалів було багато. Але нова пара протрималася лише два роки, і в 2008 актори розлучилися.

Христина Горняк

Христина Гірник та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Після гучного шлюборозлучного процесу Володимира Остапчука, українського телеведучого, з дружиною Оленою Войченко, мало хто очікував від шоумена весілля в найближчим часом. Аж надто багато крові «попили» один одному колишні партнери під час неприємних інтерв’ю і суднових слухань. Однак уже через рік Остапчук робить пропозицію Христині Горняк, яку миттю в соціальних мережах починають у всіх прикрощі розваленої сім’ї. Пояснити передплатникам, що познайомилася вона з Володимиром уже в статусі холостяка, виявилося складно – їм так ніхто і не повірив, тим більше, є докази їх спільного відпочинку в Куршавелі задовго до розлучення Володимира.

Анна Седокова

Анна Седокова і Яніс Тімма
Анна Седокова і Яніс Тімма

Спокуслива Анна Сєдакова любить завести собі недовгий роман заради уваги публіки, і тільки деякі з них закінчуються чимось серйозним – несподівано для всіх співачка стала з’являтися з Янісом Тіммою занадто часто. Журналісти вже щосили очікували весілля світської левиці і латвійського баскетболіста, поки раптом не сплив цікавий факт – чоловік офіційно одружений і у нього є 10-місячний син. Цей факт не заважав парі проводити солодкий відпустку в Туреччині і разом гуляти по Москві. Після цього дружина Яніса розлютилася в соціальних мережах, спортсмен зажадав розлучення, і з тих пір нові кохані живуть разом, а два місяці тому офіційно одружилися.

Анна Матіссон

Анна Матіссон і Сергій Безруков
Анна Матіссон і Сергій Безруков

Шлюб Сергія Безрукова і його супутниці Ірини здавався міцним, незважаючи на багато спекуляції – в ЗМІ раз у раз з’являлися новини про позашлюбних дітей, службові романи і таємних відносинах артиста. Але тут зйомки «Чумацького шляху» звели Сергія з режисером Анною Матіссон, і шанувальників чекала новина про відхід Безрукова з сім’ї заради нової коханої. Пара одружилася в 2016 році, і з тих пір у них народилося двоє спільних дітей.

Крістіна Асмус

Христина Асмус і Гарік Харламов
Христина Асмус і Гарік Харламов

Зараз бурхливий розлучення Христини Асмус і коміка Гарика Харламова тільки-тільки ліг, і на його тлі скандал на початку їх відносин вже не здається таким, що запам’ятовується. Справа в тому, що колись гуморист дістався актрисі теж не просто так, а в статусі одруженого чоловіка. Колишня дружина і публіка все сім років нового шлюбу звинувачували Христину в нечесності і розвалі «відмінного союзу», а потім, коли і сама Асмус кинула Харламова, стали кликати її «собакою на сіні». Загалом, пробачити їй це розставання не вийшло.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Найвідоміша коханка російської естради – екс-солістка «ВІА Гри» Альбіна Джанабаєва. До роману з «рудоволосої бестією» Валерій Меладзе два десятиліття мирно жив зі своєю попередньою дружиною, поки раптом колега співака не виявилася вагітною його сином. Важкий розрив і розбите серце колишньої дружини артиста залишили відбиток на нових відносинах, але пара досі разом. Судячи з усього, чимось Альбіна Меладзе таки приворожила.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Серед солістів «ВІА Гри» не тільки Джанабаєва знайшла собі чоловіка серед братів Меладзе – співачка Віра Брежнєва, також колись виступала в рамках цього колективу, вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Шанувальників розкішної блондинки бентежив тільки той факт в нових відносинах, що побудувати своє щастя Віра вирішила на горі колишньої дружини композитора – заради шлюбу з Брежнєвої йому довелося кинути дружину Яну Сум і їх спільних дочок. Сама співачка теж йшла від колишнього партеру з двома дівчатками. Незважаючи на те, що в безлічі інтерв’ю Меладзе стверджував, що не змінював Яні, правда все-таки виявилася неприємною: Віра Брежнєва довгий час ховалася в ролі коханки від офіційної дружини, поки нарешті чоловік не наважився зізнатися в цьому.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська і другий гранданскій чоловік Володимир Ростунов
Катерина Бужинська і другий громадянський чоловік Володимир Ростунов

Не вийшло побудувати ідеальне щастя на чужій біді і Каті Бужинській. Вона полюбила одруженого чоловіка, вони вже майже рік жили разом і тільки потім він розлучився з дружиною, хоча на Каті так і не одружився. Зате у неї почалися великі проблеми зі здоров’ям, вона і дочка ледь не померли під час пологів. Екстрасенси визначили у Каті і дитини порчу на смерть, з якої не вдалося до кінця впоратися і зараз. Пара розлучилася.

Марічка Падалко

Марічка Падалко та Єгор Соболєв
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Відома ведуча і її теперішній чоловік Єгор Соболєв влаштували чи не трикутник, а цілий любовний чотирикутник, так як були обидва в шлюбі. Їм довелося пройти багато випробувань, в тому числі не тільки з боку колишнього подружжя, а й батьків. Але зараз у них троє спільних дітей.

Ксенія Собчак

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов
Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов

Телеведуча Ксенія Собчак, щосили зберігає амплуа «серйозної і чесної жінки» заради реабілітації після «Дому-2», колись теж чоловіка повела – і не одного. Першим її «уловом» став депутат Державної думи Сергій Капков, який легко розлучився зі своєю дружиною заради відомої телеперсони; другий метою був режисер Костянтин Богомолов. Ось його розлучити з актрисою Дарією Мороз було складніше, але авантюра все-таки вдалася Собчак, незважаючи на наявність власного авторитетного чоловіка.

Тетяна Навка

Тетяна Навка і Дмитро Пєсков
Тетяна Навка і Дмитро Пєсков

Фігуриста-чемпіонка теж могла б похвалитися кількістю розбитих сімейних пар – жорсткий характер професійної спортсменки зробив її дуже вмілої спокусницею. Олександр Жулин розлучився з дружиною мало не відразу після знайомства з Навкою; потім її захопив Марат Башаров, але довго їхні стосунки не протрималися. Юний і перспективний Олексій Воробйов розважав дівчину, поки вона не зустріла «рибу побільше» – Дмитра Пєскова. Всі чоловіки були одружені до зустрічі з Тетяною і не змогли перед нею утриматися.

Єлизавета Боярська

Елизавета Боярская и Максим Матвеев
Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв

Ну і найуспішніша сама по собі жінка зі списку – Єлизавета Боярська, в ситуаціях з якої можна вважати, що женихам така завидна наречена була набагато вигідніше попередніх дружин. Саме на такому грунті склалися стосунки актриси з колегою Максимом Матвєєвим, який без роздумів залишив Яну Сексте, варто було тільки познайомитися ближче з Боярської. Разом подружжя стало однією з улюблених і «найкрасивіших» пар вітчизняного кіно-бізнесу, вони знімаються в спільних проектах і здорового допомагають кар’єрі один одного.

Оля Полякова

Оля Полякова та Вадим Поляков
Оля Полякова та Вадим Пол

Співачка чесно зізналася журналістам, що вона була коханкою свого чоловіка і він кинув сім’ю через любов до неї. Дітей від першої дружини у нього не було і розставання було не дуже хворобливе. Олю втішає той факт, що колишня чоловіка створила нову сім’ю і народила дитину.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.