Не построили счастья на чужом несчастье: Заворотнюк, Асмус, Бужинская и другие звезды, отбившие чужих мужей

Тільки за останні 10-15 років можна знайти цілий список прикладів, коли відомий чоловік кинув сім'ю заради довгоногої колеги або зовсім не зіркової партнерки.

У сфері шоу-бізнесу непоодинокі випадки, коли солідний продюсер або велелюбний артист після довгих років шлюбу змінює дружину – найчастіше новою супутницею стає молода і перспективна дівчина, «звабити» свого знаменитого спонсора. Публіка таких панянок не особливо любить, називаючи «розлучниці» і «вертихвістки». Але явище продовжує існувати і набирає обертів. Хто вони – нові пасії колись зразкових сім’янинів?

Анастасія Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк розбила сім’ю Сергія Жигунова

Колись серіал «Моя прекрасна няня» подарував глядачам не тільки красиву пару Вікі і Максима Шаталіна, але і неоднозначну тему для розмови – у виконавців головних ролей зав’язався роман і в реальному житті. Перешкодою загального щастя стало наявність подружжя і дітей у обох партнерів: Жигунова довелося кинути Віру Новикову з двома дівчатками, а Заворотнюк пішла від Дмитра Стрюкова і двох дочок, так що скандалів було багато. Але нова пара протрималася лише два роки, і в 2008 актори розлучилися.

Христина Горняк

Христина Горняк та Володимир Остапчук

Після гучного шлюборозлучного процесу Володимира Остапчука, українського телеведучого, з дружиною Оленою Войченко, мало хто очікував від шоумена весілля в найближчим часом. Аж надто багато крові «попили» один одному колишні партнери під час неприємних інтерв’ю і суднових слухань. Однак уже через рік Остапчук робить пропозицію Христині Горняк, яку миттю в соціальних мережах починають у всіх прикрощі розваленої сім’ї. Пояснити передплатникам, що познайомилася вона з Володимиром уже в статусі холостяка, виявилося складно – їм так ніхто і не повірив, тим більше, є докази їх спільного відпочинку в Куршавелі задовго до розлучення Володимира.

Анна Седокова

Анна Седокова і Яніс Тімма

Спокуслива Анна Сєдакова любить завести собі недовгий роман заради уваги публіки, і тільки деякі з них закінчуються чимось серйозним – несподівано для всіх співачка стала з’являтися з Янісом Тіммою занадто часто. Журналісти вже щосили очікували весілля світської левиці і латвійського баскетболіста, поки раптом не сплив цікавий факт – чоловік офіційно одружений і у нього є 10-місячний син. Цей факт не заважав парі проводити солодкий відпустку в Туреччині і разом гуляти по Москві. Після цього дружина Яніса розлютилася в соціальних мережах, спортсмен зажадав розлучення, і з тих пір нові кохані живуть разом, а два місяці тому офіційно одружилися.

Анна Матіссон

Анна Матіссон і Сергій Безруков

Шлюб Сергія Безрукова і його супутниці Ірини здавався міцним, незважаючи на багато спекуляції – в ЗМІ раз у раз з’являлися новини про позашлюбних дітей, службові романи і таємних відносинах артиста. Але тут зйомки «Чумацького шляху» звели Сергія з режисером Анною Матіссон, і шанувальників чекала новина про відхід Безрукова з сім’ї заради нової коханої. Пара одружилася в 2016 році, і з тих пір у них народилося двоє спільних дітей.

Крістіна Асмус

Христина Асмус і Гарік Харламов

Зараз бурхливий розлучення Христини Асмус і коміка Гарика Харламова тільки-тільки ліг, і на його тлі скандал на початку їх відносин вже не здається таким, що запам’ятовується. Справа в тому, що колись гуморист дістався актрисі теж не просто так, а в статусі одруженого чоловіка. Колишня дружина і публіка все сім років нового шлюбу звинувачували Христину в нечесності і розвалі «відмінного союзу», а потім, коли і сама Асмус кинула Харламова, стали кликати її «собакою на сіні». Загалом, пробачити їй це розставання не вийшло.

Альбіна Джанабаєва

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Найвідоміша коханка російської естради – екс-солістка «ВІА Гри» Альбіна Джанабаєва. До роману з «рудоволосої бестією» Валерій Меладзе два десятиліття мирно жив зі своєю попередньою дружиною, поки раптом колега співака не виявилася вагітною його сином. Важкий розрив і розбите серце колишньої дружини артиста залишили відбиток на нових відносинах, але пара досі разом. Судячи з усього, чимось Альбіна Меладзе таки приворожила.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Серед солістів «ВІА Гри» не тільки Джанабаєва знайшла собі чоловіка серед братів Меладзе – співачка Віра Брежнєва, також колись виступала в рамках цього колективу, вийшла заміж за Костянтина Меладзе. Шанувальників розкішної блондинки бентежив тільки той факт в нових відносинах, що побудувати своє щастя Віра вирішила на горі колишньої дружини композитора – заради шлюбу з Брежнєвої йому довелося кинути дружину Яну Сум і їх спільних дочок. Сама співачка теж йшла від колишнього партеру з двома дівчатками. Незважаючи на те, що в безлічі інтерв’ю Меладзе стверджував, що не змінював Яні, правда все-таки виявилася неприємною: Віра Брежнєва довгий час ховалася в ролі коханки від офіційної дружини, поки нарешті чоловік не наважився зізнатися в цьому.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська і другий громадянський чоловік Володимир Ростунов

Не вийшло побудувати ідеальне щастя на чужій біді і Каті Бужинській. Вона полюбила одруженого чоловіка, вони вже майже рік жили разом і тільки потім він розлучився з дружиною, хоча на Каті так і не одружився. Зате у неї почалися великі проблеми зі здоров’ям, вона і дочка ледь не померли під час пологів. Екстрасенси визначили у Каті і дитини порчу на смерть, з якої не вдалося до кінця впоратися і зараз. Пара розлучилася.

Марічка Падалко

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Відома ведуча і її теперішній чоловік Єгор Соболєв влаштували чи не трикутник, а цілий любовний чотирикутник, так як були обидва в шлюбі. Їм довелося пройти багато випробувань, в тому числі не тільки з боку колишнього подружжя, а й батьків. Але зараз у них троє спільних дітей.

Ксенія Собчак

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов

Телеведуча Ксенія Собчак, щосили зберігає амплуа «серйозної і чесної жінки» заради реабілітації після «Дому-2», колись теж чоловіка повела – і не одного. Першим її «уловом» став депутат Державної думи Сергій Капков, який легко розлучився зі своєю дружиною заради відомої телеперсони; другий метою був режисер Костянтин Богомолов. Ось його розлучити з актрисою Дарією Мороз було складніше, але авантюра все-таки вдалася Собчак, незважаючи на наявність власного авторитетного чоловіка.

Тетяна Навка

Тетяна Навка і Дмитро Пєсков

Фігуриста-чемпіонка теж могла б похвалитися кількістю розбитих сімейних пар – жорсткий характер професійної спортсменки зробив її дуже вмілої спокусницею. Олександр Жулин розлучився з дружиною мало не відразу після знайомства з Навкою; потім її захопив Марат Башаров, але довго їхні стосунки не протрималися. Юний і перспективний Олексій Воробйов розважав дівчину, поки вона не зустріла «рибу побільше» – Дмитра Пєскова. Всі чоловіки були одружені до зустрічі з Тетяною і не змогли перед нею утриматися.

Єлизавета Боярська

Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв

Ну і найуспішніша сама по собі жінка зі списку – Єлизавета Боярська, в ситуаціях з якої можна вважати, що женихам така завидна наречена була набагато вигідніше попередніх дружин. Саме на такому грунті склалися стосунки актриси з колегою Максимом Матвєєвим, який без роздумів залишив Яну Сексте, варто було тільки познайомитися ближче з Боярської. Разом подружжя стало однією з улюблених і «найкрасивіших» пар вітчизняного кіно-бізнесу, вони знімаються в спільних проектах і здорового допомагають кар’єрі один одного.

Оля Полякова

Оля Полякова та Вадим Пол

Співачка чесно зізналася журналістам, що вона була коханкою свого чоловіка і він кинув сім’ю через любов до неї. Дітей від першої дружини у нього не було і розставання було не дуже хворобливе. Олю втішає той факт, що колишня чоловіка створила нову сім’ю і народила дитину.