Довгонога Світлана Лобода надягла на 9-річну доньку леопардовий костюм і похвалилася її недитячою красою

Популярна українська співачка Світлана Лобода після великого концерту в Дубаї влаштувала собі, мамі та дочкам райський відпочинок.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є однією з найбільш працьовитих представників шоу-бізнесу. При цьому вона неодноразово підкреслювала, що для неї немає нічого важливішого за сім’ю. У 2020-му, коли пандемія внесла корективи в гастрольний графік багатьох артистів, Світлана зі спадкоємицями цілих кілька місяців відпочивала в Греції.

Лобода довгий час приховувала обличчя молодшої дочки
Лобода довгий час приховувала обличчя молодшої дочки

Першою подорожжю артистки в новому 2021 році стали Арабські Емірати, де вона спочатку дала масштабне шоу для улюблених шанувальників, а потім зменшила темпи, щоб вдосталь насолодитися зимовими канікулами разом з рідними.

Так, зараз мама, діти Лободи і сама вона заповнюють дефіцит вітаміну D на сонячних пляжах Дубая. Як активний користувач соціальних мереж, зірка, звичайно ж, ділиться відпускними фото і відео з шанувальниками.

Днем знамените сімейство загоряє і купається, а ввечері вони гуляють по набережній і вечеряють в розкішних ресторанах. Варто відзначити, що в Інстаграмі Світлани Лободи особливо часто стали з’являтися знімки її старшої дочки Євангеліни. Дівчинці вже 9 і вона бере приклад зі своєї мами, одягаючись в одному стилі з нею.

Скриншот из Инстаграм Светланы Лободы. На фото Евангелина
Скріншот з Інстаграм Світлани Лободи. На фото Євангеліна

На нових спільних кадрах співачка позує в звужених шкіряних штанах і короткому чорному топі, поверх якого вона накинула блискучий піджак в колір. Єва ж одягла леопардовий костюм з яскраво-рожевими лампасами.

“Січень — місяць, який я завжди присвячую родині. Чисті, сильні емоції. Безумовна любов. Єва на стилі”, — підписала фото знаменитість.

Скриншот из Инстаграм Светланы Лободы
Скріншот з Інстаграм Світлани Лободи

Коментатори обсипали дам компліментами і відзначили, що дочка Лободи з роками стає все більше на неї схожою, з чим важко сперечатися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.