Автомобіль за мільйон гривень: на чому їздить Віктор Павлик? Дружина розповіла і показала

26-річна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова похвалилася не дешевим автомобілем, на якому їздить її чоловік.

Навесні минулого року 55 річний український музикант Віктор Павлик одружився зі своїм концертном директором – 26-річній Катерині Репяховій. Публіка була вражена несподіваним шлюбом, адже різниця у віці у молодят цілих 29 років. Не встигла вщухнути буря обговорення весілля Павлика, як молода сім’я зробила нову заяву – вони в очікуванні дитини. Катерина Репяхова поки приховує на якому вона терміні, однак по округляється животу можна припустити, що дівчина приблизно на 5-му місяці. Так само пара поки не говорить стать дитини, хоча Катя зізналася, що вже знає, хто у неї в животику.

Репяхова повідомила про вагітність
Репяхова повідомила про вагітність

Зараз майбутні молоді батьки відпочивають на гірськолижному курорті в Буковелі. Репяхова, як активний користувач соціальних мереж, регулярно публікує нові відео в Інстаграм-сторіз, де показує, як вони з Віктором Франковичу відпочивають і розповідає про свою вагітність.

Так, дружина Павлика зняла відео з автомийки, куди вони заїхали з Павликом, щоб помити автомобіль. У ролику Катя показала їх сімейну машину.

Репяхова показала автомобіль Павлика
Репяхова показала автомобіль Павлика

Варто відзначити, що автомобіль у артиста не дешевий – Тойота Рав 4 Гібрид, який у офіційного дилера коштує майже 1 мільйон гривень.

Автомобіль Павлика коштує майже 1 мільйон гривень
Автомобіль Павлика коштує майже 1 мільйон гривень

Цікаво, що ще деякий час назад, коли в Україні був оголошений карантин, в зв’язку з Ковід-19, Катерина Репяхова скаржилася в нестачі грошей і роботи. Вона уточнила, що зараз їм з чоловіком потрібні гроші для оплати за оренду і кредитами.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.