Телеведуча Соломія Вітвіцька показала, якою її бачить чоловік вранці: заспана, кудлата і без макіяжу

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька завжди з'являється в ефірах ТСН у всій красі, але при цьому вона не соромиться показуватися на публіці без макіяжу і укладки.

Нарешті після довгої відпустки героїня нашої сьогоднішньої статті повернулася на роботу і в ефіри новин, де на її появу завжди з нетерпінням чекає величезна армія фанатів. Нещодавно Соломія повернулася з подорожі до Америки, де вона встигла побувати і на сонячних пляжах, і в сніговій зимовій казці, в той час як в більшій частині України снігом і не пахло.

Соломия Витвицкая в отпуске
Соломія Вітвіцька у відпустці

Як тільки Вітвіцька прилетіла додому, немов на замовлення снігопади почалися і на Батьківщині.

“Просили ж привезти снігу з Каліфорнії! Будь ласка! Казка вже тут”, — написала теледіва у себе в Instagram під серією фото з прогулянки по засніженому Києву в квітчастій сукні і в довгому сірому пальто нарозхрист.

Соломія без перебільшення є втіленням жіночої елегантності, адже вона практично завжди виходить у світ нафарбована і одягнена з голочки. Проте, у шанувальників іноді випадає шанс подивитися на неї домашню.

Так, в Insta-stories Вітвіцька показала свій добрий ранок і постала перед камерою заспаною з розпатланим волоссям без грама косметики.

Скриншот из Инстаграма Соломии Витвицкой
Скріншот з Інстаграма Соломії Вітвіцької

На наступному кадрі телеведуча позувала на косметологічної кушетці, де їй проводять доглядові процедури для шкіри обличчя. Тут вона все ще без макіяжу.

Скриншот из Инстаграма Соломии Витвицкой
Скріншот з Інстаграма Соломії Вітвіцької

Для своїх 40 років журналістка може похвалитися повною відсутністю вікових зморшок і моложавим зовнішнім виглядом, що їй вдається підтримувати спільними зусиллями з косметологом.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.