Закоханий по вуха Олександр Еллерт поділився архівними знімками, де він і Мішина в дитинстві – такі милі

Історія любові Ксенії Мішиной і Олександра Еллерта не перестає хвилювати шанувальників романтичного шоу Холостячка. А молоді люди вміло підігрівають інтерес публіки.

Реаліті-шоу Холостячка – перший в нашій країні (і всього 6-й в світі) проект, де не чоловік вибирав кохану, а дівчина. Організатори вдало підібрали головну героїню – актрису Ксенію Мішин і претендентів з майже 10 тисяч бажаючих.

Шоу Холостяка стало топовим в кінці минулого року, а потім найбільше всіх цікавило – чи будуть головна героїня і її обранець разом далі, чи дійсно між ними виникли почуття або це просто постановка.

Ксенія Мішина вибрала Сашу Еллерт
Ксенія Мішина вибрала Сашу Еллерт

Як показав час, пара серйозно налаштована жити разом, вже мова йде про весілля, яка, швидше за все, буде влітку. І навіть проскакували седения про можливу вагітність Ксенії, які, правда, не отримали підтвердження.

Олександр Еллерт показав фото нібито вагітної Ксенії Мішиной
Олександр Еллерт показав фото нібито вагітної Ксенії Мішиной

Зараз Еллерт і Мішина живуть разом на знімній квартирі, з ними син Ксенії Платон, а ще песик породи бігль, якого Саша подарував хлопчику, втіливши його мрію в реальність.

Закохані щасливі і Ксенія може зараз спокійно займатися своїми зйомками, що не переживаючи за Платона – він з Олександром знайшов спільну мову і навіть подружився з його донькою Елів.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт живуть разом

А зараз Еллекрт вирішив порадувати шанувальників новими фото, де він і його кохана ще в дитинстві і зараз. Чоловік навіть пожартував – він уже тоді знав, що зустріне цю дівчинку, коли вона виросте.

Посаді Олександра Еллерт
Пост Олександра Еллерт

Його посилання звучить так:

Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своїх мрій

І в правду! Він мріяв – і це втілилося! Головне – не опускати руки і наполегливо йти до мети, навіть якщо в неї більше ніхто не вірить. А мрії, якщо їм не змінювати, мають властивість збуватися.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.