Тіна Кароль в топі, який ледве сходиться вище пояса, відволікає увагу від гори брудного посуду: Балан схвалює

Поп-діва української естради Тіна Кароль забула про правила пристойності, щоб відвернути увагу Дана Балана від гори брудного посуду.

Кожна поява співачки на публіці викликає фурор в мережі, адже вона завжди виглядає чудово, що доводять її розкішні образи для концертів, “Танців з зірками” і “Голосу країни”.

Тіна Кароль дивує дуже жіночними і нереально красивими сукнями
Найкращі сукні Тіни Кароль

Зірка оточує себе красою і сама ж її випромінює, з чим важко посперечатися, а її любов до сміливих нарядів не залишилася без уваги навіть для молдавського мачо Дана Балана. Тіна Кароль, як вважає публіка, є його коханою, хоча самі артисти старанно уникають коментарів з приводу цих чуток.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Звичайно, сцена це одне, а домашня обстановка — зовсім інше. Втім, для героїні нашої сьогоднішньої статті немає різниці, де виглядати у всеозброєнні, адже навіть на власній кухні від неї око не відвести.

У себе в Інстаграмі Тіна Кароль опублікувала невеликий ролик, на якому вона постала в білосніжному короткому топі із застібкою спереду, що підкреслює її пишний бюст. Волосся виконавиця розпустила, а на обличчя нанесла легкий макіяж з акцентом на очі. Позує артистка на тлі раковини з горою немитого посуду.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

Варто відзначити, що раніше в своїх інтерв’ю Тіна зізнавалася, що господиня з неї нікудишня, тому по дому вона практично нічого не робить. Втім, з огляду на її завантажений робочий графік, це зовсім не дивно. До того ж поп-діва цілком може дозволити собі хатню робітницю.

Тіна Кароль здивувала словами про самотність
Тіна Кароль

Більше цікавого про закулісся і особисте життя Тіни Кароль, де є місце і для Дана Балана, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.