Лілія Ребрик припала до Олега Винника і розпливлася в усмішці: ревнують не тільки вовчиці, а й Таюне

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик похвалилася спільним фото з Олегом Винником і змусила тим самим ревнувати всіх його вовчиць.

Ні для кого не секрет, що Олег є не тільки феноменом вітчизняної сцени, але і улюбленцем мільйонів жінок, які мріють зробити селфі зі своїм неповторним кумиром. Ребрик випередила багатьох і на заздрість усім позувала в компанії виконавця хіта “Ніно”.

Олег Винник
Олег Винник

Так, подражнити українок Лілія вирішила у себе на сторінці в Instagram, де опублікувала знімок з Вінником. Для фотографії артист злегка нахилився до неї, а вона притулилася до нього щокою і розпливлася в широкій посмішці.

“Нарешті і я маю селфі з кумиром мільйонів Олегом Винником. Скільки ж “падав безжалісно град, била блискавиця” і як довго ж “плакало одиноке серце”! Але ось воно — фото у телефончику на пам’ять! Як то кажуть, радійте вовчиці, а Дикий (чоловік Ребрик), не ревнуй, все одно моє серце належить тобі!”, — підписала публікацію зірка.

Судячи з усього, Олег побував в студії ранкового шоу “Ранок з Україною”, ведучою якого Лідія і є.

Шанувальники тут же обсипали знаменитостей масою приємних слів в коментарях:

  • “Позитивчики! Поруч з Олегом Анатолійовичем завжди усі на позитиві!”;
  • “Це дуже круто, мати селфі з таким артистом”;
  • “Класне фото! Мрія багатьох жінок”;
  • “Чоловік в шоці?”;
  • “Яка солодка парочка”, — пишуть користувачі.
Лілія Ребрик стала рекордсменкою завдяки прямому ефіру
Лілія Ребрик

До речі, якщо до свого чоловіка Ребрик звернулася, то до передбачуваної дружини Винника, Таюне, ні. Саме бек-вокалістку вважають коханням співака, хоча ні вона, ні він не дають ніяких коментарів з приводу передбачуваного роману. Більше про їхні стосунки можна дізнатися з наступного відео:

Схожі статті

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.