Шалені гроші на вбрання: найдорожчі сукні Тіни Кароль – ціни і фото

25 січня головна поп-діва української естради, талановита співачка і просто красуня Тіна Кароль святкувала 36-й день народження.

У соціальних мережах і на ТБ виконавицю вітали колеги і шанувальники. До того ж, напередодні почався черговий сезон шоу “Голос країни”, в якому Кароль бере участь в якості ведучої. Фанати співачки не перестають дивуватися, як вона встигає все – не тільки бути турботливою матір’ю і зіркою, але і просто неймовірно красивою жінкою. І нехай з боку здається, що вся справа в грамотно підібраному одязі, шарм Тіни незаперечний.

Лучшие фото Тины Кароль

Проте, кому не буде цікаво зазирнути в гардероб співачки?

Своїм стилем і вартістю захоплюють не тільки концертні сукні артистки, але і її повсякденні образи – вітчизняні модниці вже давно визнали Тіну модною іконою, адже вона відмінно вміє поєднувати шик, елегантність і жіночність. Пора дізнатися, у скільки обходяться Кароль кращі з її нарядів.

У шафі співачки можна знайти одяг самих різних брендів – вона не женеться за частими обновками або гучним ім’ям, але любить якісні сукні прямо з голочки, та й повторюється в модних ансамблях рідко.

Найвідоміша “бірк ” серед її нарядів – на розкішному блакитному платті з глибоким декольте, створеному Dolce & Gabbana. За нього Тіна віддала 100 з лишком тисяч гривень, або 3 645 доларів.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На премії “Балада року” Кароль була в солідному чорному вбранні – комплект з укороченого топу та спідниці максі вона купила у Christopher Erber. Коштував він 27 тисяч гривень, що відповідає майже 1000 доларів.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Дуже до душі Тіні творіння Девіда Кома, грузинсько-британського модельєра і її близького друга. Вона часто мелькає в сукнях його авторства на червоних доріжках, останнім було чорне з дзеркальними вставками, через які Кароль буквально “сяяла” – воно обійшлося в 5800 доларів, а це понад 150 тисяч гривень.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ще одним чином від Девіда була сукня з легкої тканини ніжного лавандового кольору, за яку довелося віддати 1270 доларів, а також бежевий облягаючий наряд одного з випусків “Голосу країни”.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Близькою за вартістю була сукня того ж модельєра в чорно-рожевих тонах, в якому Тіна потрапила на обкладинку книги “Ukrainian Women in Vogue”.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Плавні вигини і витончена талія дозволяють артистці виблискувати в експериментальних нарядах, вибирати собі незвичайні фасони і форми – так одного разу вона з’явилася перед фотографами в плаття від DION LEE з вирізом в області живота. Вартість в 690 доларів була повністю компенсована ажіотажем навколо такого ефектного вибору, та й дизайнер був вдячний за увагу до його творчому польоту.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Величезну любов блондинка живить до європейських дизайнерам – для виступу на “Танцях з зірками” вона віддала перевагу французу Олександру Вотье і його сукні, всипаному стразами. Ця покупка була однією з найдорожчих, адже за образ з найсвіжішої колекції просили 200 тисяч гривень.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Але навіть ця ціна не була максимальною. Найбільш витратним виявився наряд Тіни для “Вечори прем’єр з Катериною Осадчою” – плаття з рюшами молочного відтінку авторства Kristian Aadnevik коштувало майже 350 тисяч гривень.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.