Фото вагітної Каті Осадчої схвилювали мережу і Юрія Горбунова: як телеведуча виглядає в положенні

Відома українська телеведуча Катя Осадча вже двічі мама, хоча шанувальники раз у раз підозрюють її в третій вагітності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті щаслива в шлюбі з шоуменом Юрієм Горбуновим. Пара одружилася ще в 2017-му, в тому ж році народився їх спільний син Іван. Для обох це не перші офіційні відносини. До зустрічі з Осадчою Горбунов був одружений на танцівниці на ім’я Людмила, дітей в цьому шлюбі не з’явилося.

Катя ж була одружена з бізнесменом і народним депутатом Олегом Поліщуком. У 2002-му вона народила йому сина Іллю, а вже через два роки після цього пара розлучилася через те, що вони так і не змогли знайти баланс між сім’єю і роботою — Олег був домосідом, а майбутня телезірка мріяла про запаморочливу кар’єру. Зараз колишні чоловік і дружина практично не спілкуються.

Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча зі старшим сином Іллею
Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Романтична історія Горбунова і Осадчої почалася, звичайно, на знімальному майданчику, а саме, під час зйомок вокального талант-шоу “Голос. Діти-2”.

Варто зазначити, що свої відносини Юрій і Катерина не особливо приховували, хоча і афішувати заздалегідь нічого не поспішали. Втім, навіть тепер, коли вся країна знає їх як сімейну пару, вони не діляться подробицями особистого життя, дотримуючись позиції — щастя любить тишу.

Горбунов і Осадча
Горбунов і Осадча

Про свою другу вагітність ведуча “Світського життя” теж не поспішала розповідати і до останнього приховувала зростаючий живіт за сукнями вільного крою.

Вагітна Катя Осадча
Вагітна Катя Осадча

Осадча обрадувала шанувальників настільки радісною новиною вже на останніх термінах, коли показала результат романтичної фотосесії з Горбуновим. На цих фото героїня статті ще носить Ваню під серцем.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча під час другої вагітності
Катя Осадча під час другої вагітності

Скоро спадкоємцю пари виповниться 4 роки, але подружжя досі приховує його обличчя від публіки. Вони вважають, що син повинен сам вирішити, чи хоче ставати публічною людиною, а поки він ще маленький, запитати дозволу на це турботливі батьки у нього не можуть.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.