Ігор Кондратюк вперше показав свою кохану жінку: проста українка, але нічим не гірша за Оксану Марченко

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк щасливий у шлюбі, хоча на загальний огляд виставляти своє сімейне щастя він не любить.

На просторах вітчизняного шоу-бізнесу Ігор Васильович є одним з найбільш шанованих професіоналів, хоча і досить жорстких. Герой статті ніколи не соромиться різко висловлювати особисту думку і гостро висловлюватися, але такий він тільки на роботі. У звичайному житті Кондратюк — турботливий чоловік і люблячий батько, до того ж багатодітний.

Сім'я Ігоря Кондратюка
Сім’я Ігоря Кондратюка

Ігор вже багато років одружений на жінці на ім’я Олександра Городецька, яка подарувала йому трьох дітей — синів Сергія та Данилу, а також дочку Поліну. Подружжя звів службовий роман, причому зустрічалися вони недовго і незабаром після початку відносин з’їхалися.

Ігор Кондратюк з дружиною
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою

Старший син вже встиг попрацювати зі знаменитим татком в проекті “Караоке на Майдані”. Середня дитина пари входить в команду вокального талант-шоу “Х-Фактор”, донька ж поки вчиться і займається стрільбою з лука.

Ігор Кондратюк з дружиною і дітьми
Ігор Кондратюк з дружиною і дітьми

Варто зазначити, що до особистого життя Кондратюка буквально не причепитися, проте ЗМІ регулярно приписують зразковому сім’янину романи на стороні.

Досить довгий час подейкували, що продюсер закрутив стосунки зі своєю підопічною Аїдою Ніколайчук, вона ж стала переможницею третього сезону “Х-Фактора”. У родині Ігоря чутки всерйоз сприймати ніхто не став — вони лише дружно над ними посміялися.

Ігор Кондратюк і Аїда Ніколайчук
Ігор Кондратюк і Аїда Ніколайчук

Більш того, в інтерв’ю для журналу Viva Кондратюк одного разу розповів, що дружина просила його частіше робити компліменти сукням Оксани Марченко, коли вони працювали разом. Якщо це не сімейна ідилія, то що тоді?

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.