Анастасія Стоцька здивувала рекордно худими ногами: невже вона так сильно схудла за карантин?

Російська артистка, яка славиться своїми непідтвердженими відносинами з Філіпом Кіркоровим і дуже яскравими рудим волоссям, знову знайшла чим вразити.

Вона опублікувала нове чорно-біле фото, в якому заманила публіку своїм яскравим поглядом.

Анастасія Стоцька похвалилася результатами схуднення, які особливо помітні завдяки ногам

“Найкрасивіші ноги, в самих класних кросівках з тих, що я знаю! З тих пір як я стала мамою, моя улюблена взуття – це кроси, легкі, стильні, практичні, зручні, і у мене їх дуже багато. Найбільш бажані кроси протягом декількох років замовляю тут @yeezyoriginals_ (оригінали!) Все в наявності, палітра різних забарвлень і швидка доставка “, – написала близька подруга Філіпа Кіркорова.

Ось що її шанувальники написали в коментарях:

100 відсотків)) Завжди це знав, ще з часів «Чикаго»

Красуня, Настен

Яка різниця які кросівки на такий красуні!

Відзначимо, зараз Анастасія Стоцька заміжня, виховує двох дітей. Відомо, що батьківство її нащадків приписують королю російської естради Філіпу Бедросовичу Кіркорову.

Однак сама співачка вважає за краще не відповідати на подібного роду інформацію, і називає її чутками.

Анастасія Стоцька зізналася, від кого її син. Такого повороту не чекав навіть Філіп Кіркоров
Анастасія Стоцька

В даний момент співачка Анастасія Стоцька, яка народилася в українському Києві розвиває себе як творча особистість в Росії, випускає там пісні, кліпи, виступає на великих концертах.

З Філіпом Кіркоровим вони продовжують спілкуватися – публіці розповідають, що по-дружньому, хоча іноді викладають дуже провокаційні фото, за якими про дружбу говорити складно.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.