Щупленький дідок: Шанувальники не впізнали худого Валерія Леонтьєва поруч з квітучої американською дружиною

Валерій Леонтьєв - один з найяскравіших артистів на радянській і російській сцені. Але зараз він наскільки змінився, що шанувальники його просто не впізнали.

Яскравий співак естради, народний артист Росії і просто гарний талановитий чоловік – саме так можна охарактеризувати Валерія Леонтьєва.

На початку минулого року, ще до введення карантину, Валерій з’явився на сцені, як завжди бадьорий і гарний, співав і танцював як завжди. А потім різко полетів в США, де в Майамі живе його дружина.

29 січня Ігор Крутой, який теж живе у Флориді, поділився постом про те, що Валерій з дружиною приїхали до нього в гості. І шанувальники жахнулися змін у зовнішності кумира.

Валерій Леонтьєв в січні +2021
Валерій Леонтьєв в січні 2 021
Валерій стрічки з дружиною у Юрія Крутого
Валерій стрічки з дружиною у Юрія Крутого

Потім в Мережі спливло ще одне фото Валерія з США. На ньому видно худий, знеможений Леонтьєв, мало схожий на міцного, накачаного співака, яким його бачили рік тому.

Валерій Леонтьєв зараз
Валерій Леонтьєв зараз

Шанувальники запідозрили у артиста якесь захворювання, через яке він залишив сцену і поїхав з Росії до дружини.

Дружина Валерія Леонтьєва

Незважаючи на амплуа ловеласа, в особистому житті Валерія драми з різними жінками не було – ще в 1972 році він познайомився зі своєю майбутньою дружиною, Людмилою Ісакович. Зустріч і спалахнув роман привели до весілля, але спроба переїзду в Америку посварить пару, і вони розлучаться – правда, ненадовго. Розставання закінчилося депресією для обох, так що вони вирішили знову одружитися, правда, жити залишилися в різних країнах.

Валерій Леонтьєв і його дружина на початку спільного життя
Валерій Леонтьєв і його дружина на початку спільного життя

Через відсутність дружини поруч Леонтьєва вічно підозрюють в інтрижки на стороні – то він в клубі вип’є більше, ніж коштує, і почне приставати до офіціанток, то замовляє стриптиз для себе і свого колишнього охоронця. Але на ранок співак тільки журиться, що даремно стільки пив, а дружину свою любить – а значить, змінити не зміг би.

Валерій Леонтьєв з дружиною кілька років тому
Валерій Леонтьєв з дружиною кілька років тому

Дітей у пари немає. У минулому році з’явилися чутки, що пара шукає сурогатну матір, але підтвердження їм ніякого не знайшлося.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.