“Вагітна ” Катя Осадча сховала живіт під об’ємної курткою і повалялася в снігу: “Зимові радості “

Телеведуча Катя Осадча показала, як розважається в холодні сніжні дні.

Останнім часом шанувальники зіркової сім’ї Осадчої і Горбунова підозрюють Катю в вагітності. На останніх фото знаменитості важко не помітити її кругленький живіт. А під одним з останніх знімків, де Осадча позує разом з Тіною Кароль, користувачі Мережі засипали Катю привітаннями. Публіка впевнена – телеведуча вагітна втретє.

На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт
На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт

Однак сама Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов поки ніяк не коментують чутки. При цьому сама ведуча “Світського життя” почала вдягати замість звичних облягаючих нарядів об’ємний і вільний одяг, що приховує фігуру.

Так, на останньому фото, яке Осадча опублікувала в своєму Інстаграм, красуня постала в теплій джинсовій вільної куртці, спортивних штанях, білій шапці і шарфі. На знімках, щаслива Осадча в прямому сенсі валялася в снігу, підкидала його і просто веселилася.

“Зимові радості! Коли сніг пробирається під штани, коли щоки червоні від морозу, коли перехоплює подих від спуску з гірки, а ще – ковзани, сніжки і снігова баба. А що ви ще не встигли зробити цієї сніжною зимою? “, – підписала зимові знімки Катя.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати знімки Осадчої. «Як чудово ви виглядаєте», «Погода клас», «Красива і чарівна», «Де ваші шкарпетки? Катруся, ви дуже позитивні! »,« Як в дитинстві », – пишуть коментатори.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.