Тіна Кароль без макіяжу і з хвостом на голові похвалилася розкішним подарунком від залицяльника: не Дан Балан

Відома українська співачка Тіна Кароль має величезну армію шанувальників, яка раз у раз обсипає поп-діву подарунками.

Виконавиця хіта “Пупсик” є однією з найбільш обговорюваних вітчизняних зірок з найбільшою фанатською базою в мережі. Аудиторія не тільки стежить за кожним кроком свого кумира, але ще і висловлює любов до Тіни творчістю, а сама вона не забуває їм хвалитися.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У себе в Інстаграмі Кароль часто показує моменти з повсякденного життя, закулісся зі зйомок різних телешоу і кліпів, фрагменти фотосесій. На цей раз знаменитість представила публіці розкішну картину від українського художника Сергія Техова, який написав портрет співачки маслом. Їй так сподобався цей подарунок, що вона забрала його додому.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

У кадрі Тіна позує в незвичному для шанувальників образі — в лавандовій толстовці і дутій рожевій куртці. На її обличчі немає ні грама макіяжу, а волосся зібране у хвіст. Більшу частину фото займає та сама картина.

Варто відзначити, що художник зняв процес створення цього неймовірного творіння і опублікував його в Інстаграмі. Тіна Кароль, як і тисячі користувачів мережі, залишилися захоплені.

Таких сюрпризів артистка не отримувала навіть від Дана Балана, з яким їй приписують роман. З молдавським мачо поп-діву звела студія вокального талант-шоу “Голос країни”, де і зав’язалися їх імовірні стосунки.

Незважаючи на те що зіркова пара приховує подробиці особистого життя і не коментує ці чутки, публіка впевнена, що між Тіною Кароль і Даном Баланом дійсно щось є.

Тіна до
Тіна Кароль і Дан Балан

Все, що на даний момент відомо про таємничу історію їхнього кохання, дивіться у відео на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.