Олександр Еллерт в рожевих плавках похвалився відпочинком з Ксенією Мішеною на райських островах

Екс-холостячка Ксенія Мішина разом зі своїм обранцем Олександром Еллертом і двома дітьми вирушили на відпочинок в сонячну Домінікану.

За любовною історією української актриси Ксенії Мішиной і коміка Олександра Еллерата спостерігала вся країна в рамках реаліті-шоу “Холостячка”. Саме Олександр став тим чоловіком, який підкорив серце холостячки. Вже за 3 дні після фіналу шоу закохані з’їхалися і почали жити разом. До слова, у Ксенії Мішиної є син Платон, якому 8 років, а у Олександра – донька Еля, якій 13. Судячи з регулярним публікаціям пари в соціальних мережах, діти подружилися.

Діти Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт
Діти Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт

Закохана парочка Ксенія і Олександр вирішили поїхати на заслужений відпочинок на райські острови в Домінікану. Поїхала вони не одні а з дітьми – Елею і Платоном. Прибувши на місце відпочинку, знаменитості відразу ж почали хвалитися відпочинком в соціальних мережах. Так, Олександр опублікував знімок, де позує в рожевих плавках на тлі безмежного океану.

Раніше Ксенія Мішина розповіла, що то на цей раз планування відпустки було важким. Було багато сумнівів, перешкод і несподіваних подій, які відбувалися з того моменту. То зміна місця локації, то спокуси робочими пропозиціями, то зміна складу, то відсутність квитків, проте їм все ж вдалося вирватися на відпочинок в райський куточок землі.

Нагадаємо, зовсім недавно Олександр Еллерт і Ксенія Мішіга відпочивали на гірськолижному курорті в Буковелі.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.