Як виглядають діти зірки “Не родись красивою ” Неллі Уварової: син і дочка дуже схожі на маму

Актриса Неллі Уварова, яка запам'яталася роллю Каті Пушкарьової в серіалі "Не родись красивою", виховує двох дітей.

Неллі Уварова запам’яталася мільйонам телеглядачів своєю роллю в серіалі «Не родись красивой». Незважаючи на те, що актриса знялася в багатьох картинах, її досі багато хто асоціює зі смішною, розумною, але некрасивою Катею Пушкарьовою.

Особисте життя Неллі склалася не так успішно як кар’єра. Ще до початку зйомок «Не родись красивой» актриса вийшла заміж за режисера Сергія Пікалова. Однак цей шлюб тривав лише 3 роки, після чого чоловік кинув Уварову заради молодої костюмерки. Артистка надовго замкнулася в собі, поринула в роботу, а тема особистого життя стала для неї табу. Через деякий час Неллі буквально вразила публіку, повідомивши, що вагітна. Ім’я батька дитини довгий час залишалося загадкою. Таємниця відкрилася, коли ЗМІ стало відомо про весілля Неллі Уварової і її колеги, актора Російської академії молодіжного театру Олександра Гришина. У 2011 році на світ з’явилася дочка актриси, яку вона назвала дуже рідкісним ім’ям Ія.

Неллі Уварова з донькою Ією
Неллі Уварова з донькою Ією

У листопаді 2016 року Неллі стала мамою вдруге, подарувавши чоловікові сина Гната.

Неллі Уварова з сином
Неллі Уварова з сином

Цікаво, що Уварова намагається вберегти своїх дітей від публічності. Вона не бере їх на світські заходи і не публікує знімки в соціальних мережах.

 

Неллі Уварова з чоловіком і дітьми
Неллі Уварова з чоловіком і дітьми

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.