Прем’єра мелодрами з донькою Лілії Ребрик буде показана в День Святого Валентина: не проґавте

На головну роль запросили Діану Дику, яка є донькою Лілії Ребрик, яка веде програми "Ранок з Україною".

14 лютого о п’ятій годині вечора телеканалом “Україна” буде презентована чотирьох серійна мелодрама “Формула щастя”. У сюжеті фільму головна героїня втрачає свого чоловіка.

Потім у неї починаються непрості випробування. Коли вона починає розплутувати клубок подій, які привели до смерті чоловіка, то вир подій її теж захоплює.

Її саму починають підозрювати в тому, що вона вбила свого чоловіка. Головна героїня зрозуміла, що може втратити все.

На головну роль запросили Діану Дику, яка є донькою Лілії Ребрик, яка веде програми “Ранок з Україною”. Лілія Ребрик згадує, що коли її дочки сказали хто в фільмі буде грати роль її тата, вона засоромилася.

Тому, що раніше дівчинка закохалася в Марка і навіть носила йому букети. Але все владналося, бо вони на знімальному майданчику не перетиналися. Однак були та непрості сцени при зніманні картини. Бо її героїня Катя, по фільму страждає астмою. Це складно було зобразити. І напади астми давалися зображати її доньці непросто.

Діана
Діана

Однак Діана прекрасна актриса і впоралася з цією проблемою. Режисер фільму залишився задоволений, як Діана виконала свою роль. До того ж Лілія Ребрик постійно підтримувала доньку. Знімання проходили в столиці України місті Києві та Київській області.

Як зіграла Діана Дика і наскільки їй вдалося втілитися в образ героїні, ви дізнаєтеся, коли подивіться цей фільм.
Подивіться цю прем’єру – вона вам сподобатися і ви вже все серії будите дивитися на одному диханні.

І потім зробить висновок – чи сподобалася вам прем’єра.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.