Костюм вагою в 12 кілограм: що довелося надіти Олені Шоптенко, для участі в “Масці “

Звичайно костюм важкий в 12 кг і складно з такою вагою пересуватися. Іншою складністю - це недолік повітря.

Шанувальники та просто глядачі Олени Шоптенко цілий тиждень обговорювали яким чином їй вдалося ховатися за образом Лисиці. Вона так вміло це робила, що багато хто був здивований як це вона змогла.

Навіть Олег Винник не зміг відгадати, хто ховається під маскою Лисиці. Хоча він прекрасно знає свою партнерку по танцях. Сама Олена каже, що їй сподобалося ховатися під маскою Лисиці та найголовніше вона відкрила для себе, що вміє співати та непогано.

Однак співати в цьому шоу “Маска”, це тільки пів справи, необхідно правильно рухатися в новому костюмі. Але і найголовніше потрібно увійти в образ Лисиці. Шоптенко дуже ретельно готувалася до перевтілення в образ Лисиці.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Хотіла одягти специфічне взуття. Так як вона дуже підходила до образу Лисиці. Однак ця взуття висока і в ній в такому костюмі ходити Олені було незручно. Тому вони були замінені на взуття більш стійку – з танкеткою.

Тому Шоптенко стала більш стійко триматися на сцені у своєму костюмі. Таким чином вона змогла продемонструвати свої танцювальні таланти. Однак це не всі труднощі, щоб ходити в костюмі вага якого 12 кг. Звичайно костюм важкий і складно з такою вагою пересуватися. Іншою складністю – це недолік повітря.

Матеріал щільний і важкий. Тому повітря погано проходить через нього. І дуже душно в цій масці Лисиці. Тому завжди поруч були феї-костюмери.
У них були віяла і пристосувати, щоб обдувати обличчя і тіло при першій нагоді, – сказала Олена Шоптенко.

Олена досі стежить за шоу “Маска” і їй подобається Дракон. Він її улюблений персонаж. Ніхто не знає хто під цією маскою знаходиться і все губляться в здогадах.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".