(Фото) Популярна українська телеведуча Леся Никитюк вперше показала свого батька

У Лесі чудове почуття гумору, однак про особисте життя вона мало говорить. Все, що стосується сім'ї вона, намагається не афішувати.

Леся Никитюк, яка є популярною української телеведучої та блогером перший раз показала в соціальних мережах свого батька.

Леся найпопулярніша жінка в нашій країні в шоу-бізнесі. Її відкритість підкуповує, у Лесі чудове почуття гумору, однак про особисте життя вона мало говорить. Все, що стосується сім’ї вона, намагається не афішувати. Це правильно, вважає Леся.

Однак іноді вона радує своїх шанувальників і виставляє фото рідних у соціальних мережах. Це буває не часто і тим більше приємно, коли шанувальники бачать нові фотографії.

Леся Никитюк побувала в м.Хмельницькому, де вона народилася. Вона каже, що при першій нагоді вона приїжджає відвідати рідних додому. Так само вона зустрічається з друзями та знаходить час, щоб провести час вдома і насолодитися домашнім затишком.

Нещодавно в соціальних мережах шанувальники Лесі Никитюк побачили батька Іван Івановича. Він був в теплому вбранні та зібрався йти на вулицю.

 "Батько
Батько Лесі Никитюк

Якщо придивитися до фотографії, то Леся схожа на свого батька. Особливо очі у них ідентичні. І посмішка дуже мила і добродушна.

Річ у тому, що Лесі Никитюк мало буває вдома, бо у неї насичений робочий графік. Тому коли вона приїжджає додому, то це справжня радість для обох.

Батько також виявився гумористична людина. Так він запропонував Лесі з’їсти вареники з вишнями та запити горілкою. І Лія відповіла своєму батькові, також жартома, що вона зараз сидить на спеціальній дієті та тільки, що з японської лазні.

Жарт завжди підіймає настрій і продовжує життя. А коли жартують між собою рідні люди це цікаво шанувальникам і вони з радістю дізнаються всі нюанси життя свого кумира.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.