(Відео) Який тост виголосила Алла Пугачова на весіллі внука Микити Преснякова: то про що ви не знали

Бабусі завжди бажають своїм онукам знайти свою кохану, щоб вони були завжди разом і прожили щасливе, прекрасну і повну радості цікаве життя.

Кожна мама бажає своїм дітям всього якнайкращого, в тому числі та знайти свою другу половину. І найголовніше щоб була щира і міцна любов.

Але ще більше бабусі бажають своїм онукам знайти свою кохану, щоб вони були завжди разом, прожили щасливе і прекрасне, повне радості цікаве життя.

Не виняток становлять і зірки естради. Вони хочуть для своїх дітей і онуків щасливу і забезпечене життя. Щоб внуки радували своїх батьків і бабусь, а також дідусів.

Алла Пугачова коли її онук Микита Пресняков одружився, вимовила повчальний і цікавий тост.
По-перше, вона згадала і розповіла, що коли вона приїхала в забите село і побудувала там дачу, то хотіла, щоб дорога з села теж була класна. У неї це вийшло.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Борисівна задоволена була новою дорогою з села. Але найцікавіше перша людина, яка проїхала по цій дорозі була дівчина на велосипеді. Але це не найголовніше. Річ у тому, що ця дівчина стала нареченою, а потім дружиною її онука Микити.

І коли на весіллі Алла Пугачова вимовляла тост, вона цей випадок згадала.
У своїй промові Алла Борисівна побажала багато хорошого для подружньої пари. Добрі, чуттєві та западають в душу слова. Але найголовніше, на якому в тості примадонна і бабуся зробила наголос для молодих, щоб вони коли посваряться ніколи не йшли з дому.

Виходячи зі свого досвіду і прожитих років, вона їм порадила, що тільки виникла сміття в родині, то можна просто піти в іншу кімнату, або на балкон, але ніколи не потрібно йти з дому.

Чому так потрібно робити і як швидко потім можна помірятися ви можете дізнатися, подивившись відео.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.