Ротару назло: помолоділа Алла Пугачова продемонструвала худенькі ніжки в шкіряних штанях

Алла Пугачова намагається відповідати своєму молодому чоловікові, тому активно займається своєю зовнішністю.

Кілька років тому співачка різко схудла більш ніж на 20 кілограмів, після чого вона повністю оновила гардероб. Тепер замість звичних балахонів Примадонна любить носити міні-спідниці і короткі сукні. Також артистка регулярно користується послугами пластичної хірургії. Саме з цього, в 71-річної Алли Борисівни на обличчі практично немає глибоких зморшок.

Алла Пугачова зараз
Алла Пугачова зараз

Тож не дивно, що Алла так стежить за свої зовнішнім виглядом, адже вона намагається відповідати своєму чоловікові Максиму Галкіну, які молодше за неї на 27 років. Безсумнівно, мотивацією бути краще для Примадонни є її діти – 7-річні двійнята Ліза і Гаррі.

Нещодавно чоловік Алли Борисівни Максим Галкін опублікував у своєму мікроблозі в Інстаграм свіже фото своєї дружини і сина. На знімку Примадонна варто в обнімку зі своїм 7-річним сином Гаррі і широко посміхається.

Пугачова показав стильний образ
Пугачова показав стильний образ

Пугачова продемонструвала відмінне почуття стилю – на фото вона зображена в актуальних шкіряних штанях і курточці з розкльошені рукавами. Образ співачка доповнила чорними черевиками, які ідеально підходять до штанів, а також капелюшком в тон куртки.

Користувачі Мережі буквально засипали Примадонну компліментами. «Алла, браво!», «У Алли Борисівни друга молодість», «Алла шикарно виглядає», «Алла просто чудово виглядає», – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова проживають в цьому замку в елітному селищі Грязь. Як виглядає будинок зоряної сім’ї зсередини дивіться у відео:

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.