Історія кохання молодої 27-річної красуні і 90-річного мільярдера – як вони уживалися?

Водій Маршалла відвіз його в клуб, де він був у захваті від грудастої танцівниці, яка повільно роздягалася все більше і більше під шалено мерехтливий вогонь.

У світі любові бувають різні долі людей. Від простих до самих неймовірних. Деякі дами ганяються за багатими нареченими. Неважлива велика різниця в роках, для них важлива величина стану, яке може оцінюватися в величезну суму. Різниця в роках компенсується неймовірною сумою грошей. Так і в цьому випадку, про який ви можете пророкувати в цій статті.

“Наречена була з декольте”, – починається стаття в журналі People в серпні 1994 року про весілля Анни Ніколь Сміт і прикутого до інвалідного візка нафтового магната Дж. Говарда Маршалла II, 89 років на момент їхнього весілля. Це було довгоочікувана мрія для жінки, яка раніше соромилася свого подвійного бюстгальтера, перш ніж обміняти її на стійку з силікону 36DD. Вона виходила заміж за стан в мільярд доларів, яке, на жаль, ніколи не буде її.

Сміт і Маршалл зустрілися в Gigi’s – стриптиз-клубі, в який Сміт приїхав. “Ми подумали про те, щоб покарати її за пухкість”, – сказав в 1994 році в інтерв’ю Texas Monthly Роберт Уотерс, власник Rick’s.

Жовтневим днем ​​1991 року водій Маршалла відвіз його до Джіджі, де він був у захваті від грудастої танцівниці, яка повільно роздягалася все більше і більше під шалено мерехтливий вогонь. повільно відкриваючись все більше і більше під шалено мерехтливий вогонь з “Дами в червоному” Кріса де Бурга.

Анна Ніколь Сміт
Анна Ніколь Сміт

Це була Анна Ніколь Сміт в денну зміну. Маршалл закохався, хоча був фізично нерухомий. Вона була зачарована, і, поговоривши трохи, він запросив її на обід на наступний день.

Під час обіду в готелі Сміт поскаржилася на те, що їй довелося повернутися на роботу у свою звичайну зміну. Маршалл простягнув їй конверт з десятьма Бенджамін Франклін і сказав: “Не ходіть на роботу, міледі Любов. Тобі більше не потрібно повертатися до роботи”.

У наступні дні, місяці та роки старий підтримував її покупками на мільйон доларів, включаючи коштовності та Rolls Royce. Він любив їсти в Red Lobster. Згідно NY Mag, це був його улюблений ресторан. Раніше вона працювала там, подаючи печиво “Чеддер Бей” покровителям морепродуктів з середнього класу за мінімальну заробітну плату.

Кілька років по тому, вони одружилися 27 червня 1994 року, обидва в білому, у весільної каплиці Білого Голуба в Х’юстоні. Після того як вони скріпили це поцілунком, Сміт сказала своєму новому чоловікові, що їй потрібно вилетіти з міста на фотосесію. Згідно NY Mag, Маршалл плакав у своєму інвалідному кріслі.

Він не буде довго плакати. Шлюб тривав 14 місяців, перш ніж Маршалл помер. Хоча вона всю дорогу до Верховного суду боролася з сином Маршалла за контроль над його маєтком, вона не була включена в заповіт і так і не отримала контроль над його величезним станом.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.