Домробітниця прибирає, чоловік відпочиває на дивані: як Крістіна Орбакайте проводить свої вечори? (Відео)

Напередодні в Інстаграм-акаунті дочки Алли Пугачової Крістіни Орбакайте з'явилося відео, як її дочка Клавдія знімала маму.

Клава просить маму Христину показати фокус, а та, дивлячись в камеру, каже, що зараз буде фокус. Христина облизує два пальця, а потім легким дотиком гасить три палаючих свічки по черзі, навіть не разу ні обпікшись. Дочка була дійсно здивована такому “трюку ” від мами.

Судячи з відео, у Крістіни Орбакайте і її сім’ї щойно закінчився спільна вечеря, адже покоївка прибирає зі столу і миє посуд, чоловік Михайло Земцов присів на диван і щось дивиться в телефоні, а дочка з мамою залишилися сидіти за ще не прибраним столом і спілкуватися.

Ось що шанувальники Крістіни Орбакайте писали їй в коментарях:

  • “На задньому плані сидить тато Миша в телефоні залипнув … і домробітниця по кухні шарудить … краса коли нічого не треба робити “, – пише користувач з ніком naralitav;
  • “Вау, як ви це зробили? “, – пише користувач з ніком angel.mart.27;
  • “Уважуха вашій родині! Ви супер жінка “, – пише фоловерів, який підписаний як alexandre23fr.

Відзначимо, зараз Крістіна Орбакайте щасливо живе в шлюбі з підприємцем Михайлом Земцовим. Це її третій чоловік за фактом, але офіційно в РАГСі вона уклала шлюб з ним одним, тому попередніх можна вважати просто тимчасовими залицяльниками. Швидше за все, і сама Христина до них так відноситься.

У шлюбі з Михайлом Орбакайте народила дочку Клаву, яка зараз вже виглядає як справжня фотомодель.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?