Вагітна дружина “холостяка” Добриніна Даша Квіткова в тісному боді сіла чоловікові на коліна (ФОТО)

Екс-холостяк Микита Добринін і його супутниця Даша Квіткова вже чекають з нетерпінням появи на світ свого первістка. А поки Даша в положенні, вони ходять на фотосесії.

Звичайно, відобразити першу вагітність – це дуже важливо, адже потім залишаться зворушливі спогади в пам’яті. На одному з останніх неймовірно атмосферних знімків Микита Добринін зняв футболку і посадив до себе на руки улюблену вагітну дружину.

“Вдячний Богові за кожен день поруч з тобою. Прагніть відкрити для себе любов, знайти такі відносини, які будуть мотивувати вас стати кращим чоловіком або жінкою, таку близькість, яка зустрічається не відразу.

Не бійтеся поки бути одні. Їжте на самоті, ходите на побачення, спите на самоті. У процесі ви дізнаєтеся про себе ще більше. Ви будете рости, ви зрозумієте, що вас надихає, ви будете створювати свої власні мрії, зміцнюватися в своїх переконаннях.

І коли ви зустрінете людину, яка змусить кожну вашу клітинку танцювати, ви зрозумієте чому все було недаремно. Чекайте свою людину.

Я прошу вас просто дочекатися цього, боротися за це, докласти зусиль для цього. Якщо ви вже знайшли все, що шукали, нехай це буде найкрутіший досвід “, – написав Микита Добринін в описі до свого нового знімку з дружиною.

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Микита Добринін сповістили про те, що в їхній родині буде поповнення, в січні цього року, коли закінчувався їхній відпочинок на Мальдівах.

А напередодні Дня Святого Валентина пара влаштувала масштабну вечірку, де розсекретила стать дитини – вони будуть батьками хлопчика.

Також Даша зізналася, що попередня дата пологів визначена на середину липня.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.